2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
ممنون گلم.این شخصی که چهارشنبه انتقال داره بهش گفتن روجنین های فریز شدت عمل داریم که پوچ میشن یا نه& ...

این رو اطلاع ندارم که منظورشون چیه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخواهر من امروز روز ۵ انتقال هستش بی بی چک کی نشون میده

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ازخواهر من امروز روز ۵ انتقال هستش بی بی چک کی نشون میده

جنینش چند روزه بوده؟

بهتره بی‌بی‌چک نزنه و همون روزی که گفتن آزمایش بده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
جنینش چند روزه بوده؟ بهتره بی‌بی‌چک نزنه و همون روزی که گفتن آزمایش بده.

خواهرم رو چهارشنبه تخمک کشی داشت وشنبه هم انتقال داشتن ودکتر گفته ۲۵بهمن بره واسه آزمایش.تا روز انتقال دکترش گفت نتیجه تا حالا عالی.ولی من خودم خیلی استرس دارم واسه نتیجه😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

دوستای خوبم

چ قد خوبه شماها هستید

ندیدمتون

اما دوستون دارم

دردمون مشترکه کسی کسیو مسخره نمیکنه

کسی نمیگ بچمو چشم زد

هر کی حامله بشه همه خوشحال میشن ک صف واره میره جلو

همه امیدوار میشن ک خودشونم موفق میشن

ماه دیگ میرم تو سیکل میکرو

برا تخمک کشی

دعا کنید برام جنینای خوبی در بیاد

نگرانم

اگ ب یکی غیز شما بگم همه دعوام میکنن و هی بهم میگن احمقی

اما شماهایی ک این روزا رو گذروندین میفهمین من چی میگم

همش سعی میکنم سرمو گرم کنم کتاب گیخونم سر کار میرم

اما فکرش مثل اکسیژن توی هواست

نگرانم نشه

اگ نشد بعدش چ کنم

کاشکی راهی بود ک افزایش داد شانس موفقیتو

مرسی نوشتمو خوندین

انشالله هممون بچه دار بشیم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
دوستای خوبم چ قد خوبه شماها هستید ندیدمتون اما دوستون دارم دردمون مشترکه کسی کسیو مسخره نمیکنه ...

برای اینکه نتیجه بهتری داشته باشی اولا بیشترگرمیجات بخور اگر میتونی روغن خیوانی استفاده کن(تا قبل از انتقالت)دوم ورزش پیلاتس رو انجام بده چون تمرکز کامل روی مرکز بدن داره و خونرسانی رو خیلی بالا میبره سوم اینکه از طب سنتی کمک بگیر هر شب شکم و کف پاهاتو با روغن سیاه دانه چرب کن و توی نافت هم با انگشتت روغن بزن این مدت مرتب جوراب پات کن و کمرت رو با یک شال ببند.اگه امکانش رو داری چند جلسه برو طب سوزنی چون شانس بارداری بعد از انتقال رو دو برابر میکنه.اینا چیزایی هست که چندماه در موردش تحقیق کردم.👍

برای اینکه نتیجه بهتری داشته باشی اولا بیشترگرمیجات بخور اگر میتونی روغن خیوانی استفاده کن(تا قبل از ...

عزیزم

من ۱۶ اسفند پانکچر میشم

یعنی از الان روغن سیاه دانه بزنم

اره روغن و گرم کن یک کم و زیر شکمت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و کمرت رو ببند.الان که آمپول د ...

نه هنوز

۲۸ ام پریود میشم

من‌تقریبا یک ۲۰ روزی شبها شکمم را با سیاه دونه مالش میدادم سلفون بستم و شال روش پیلاتس دوماه قبل انتقال رفتم ولی ورزش رامیکردم  صبحها رازیانه با اب و عسا میخوردم دوماه ک باعث میشد پریودیم چند روز جلو میفتاد روز انتقال پیاده رفتم تا مرکز تقریبا ۴۵ دقیقه تو راه بودم و تند تند قدم برمیداشتم دیگه بقیش توکل به خدا