2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
مگه اینکه خدا معجزه کنه وگرنه با مورفولوژی یک درصد اونم سه تا تخمک 😭😭

خدا بزرگه عزيزم ميدونم واقعا بي فكري كردن ولي اذيت نكن خودت رو 

انشاالله ٣تاش ميشه جنين با كيفيت 

حتما بهمون خبر بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قوربونت فدات تو چطوری ،روزا خیلی دیر میگذره چجوری ۷ ماه دیگه رو تحمل کنیم😩😩😩من انشالله ۲۷ ام فکر ...

بسلامتی عزیزم

منم ایشالله هفته بعد

واقعا منم خونه استراحتم

حسااابی افسردگی گرفتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. سوالم ربطی نداره به ای وی اف و... ولی جدیدان بخاطر اضطرابهای شدید دچار وسواس شدم . ا ...

سلام عزیزم نمیدونم دوستان جواب دادن یا نه اسلام اصلا انقدر سخت نگرفته چیزی و هر جایی اگه نجس باشه و شما ندونی هیچ حکمی نداره وقتی نمیدونی نجس شده یا نه بنا رو بزار رو تمیز بودن

واینکه هر چیزی که نجس باشه ولی خشک باشه نجاستش منتقل نمیشه برای اطمینان بیشترم میتونی زنگ بزنی از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی

خدا جونم شکرت...
بسلامتی عزیزم منم ایشالله هفته بعد واقعا منم خونه استراحتم حسااابی افسردگی گرفتم

من ۱۲ هفته و ۵ روز مجبورم برم احتمالا شوهرم زود ترش نباشه اول ۲۴ رم وقت گرفتم احتمالا بکنمش ۲۷ ام ،هی بش میگم کرونا اومده نرو میگه نه عروسی دوستم باید برم شهرستانه 

من امروز روز یازده انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شد خیلی دلم گرفته 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
خدا بزرگه عزيزم ميدونم واقعا بي فكري كردن ولي اذيت نكن خودت رو  انشاالله ٣تاش ميشه جنين با كيف ...

ممنون عزیزم ان شا ءالله با دعای شما 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
شک نکن همینه تو نت هم زده نطفه ۳ میلی متری که ۶ هفته بشه ۱۰۰ ضربانش ،این ضربان از خیلی کم شروع میکنه ...

وای خداروشکر کلی امیدوار شدم 

خیلی حالم خوب شد❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
@زینبی_بابا   ،سلام زینب جون ، سوال داشتم ازت ، آیا جنین فرش رو میشه یک روز بعد از پانکچر انت ...

عزیزم اینقد نگران نباش اگر نمیشد که پزشکت این کارو نمیکرد شاید چون کم بود گفت تو بدن مادر ممکنه بهتر رشد کنه. به نظرم الان این استرس که داری بدتره واسه جنین ات. ایشالله که نی نی تپل مپل میشه واست

سلام عزیزم الان هیچ اشکالی نداره FHR تو این رنج باشه عزیزم چون تازه داره تشکیل میشه  من جات بو ...

وای خداروشکر 

آخه لکه بینیم خیلی بد جور بود 

خیلی استرس گرفته بودم 

رفتم سونو خیالم راحت شه 

مرسی عزیزدلم❤️♥️

منم اکثرا نمیتونم بخابم شبا هم هر شب تو خوابم میرم قبرستون یه نفرو خاک میکنم میام😂😂😂

چه خطرناکی تو😂😂😂

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا استرس نگیر همه چی خوبه دیگه قلب کوچلوشم دیدی خداروشکررر برو حالشووو ببر😉😉

مرسی عزیزدلم چشم 

ان شالله گل پسر شما😍