2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
برا ما دو تا پروژسترون رو تو فاکتور زده ۳۲۰۰۰ تومان

آقا تصحیح میکنم الان نگاه‌کردم دیدم من بد خوندم دوتا پروژسترون ۳۲۰۰۰ریال یا همون ۳۲۰۰ تومان.من معذرت میخوام مامان ماهک جان که نگرانت کردم

@مامان_ماهک10    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بعد از انتقال روزی دو تا آمپول باشه ولی شیاف اندومترین اصلا قبول نکن 

نه شیاف سیکلوژست یا فرتیژست میخوام برام بنویسن همراه با امپول. حالا فردا قبل از انتقال میرم بهشون میگم ببینم چی میگن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آقا تصحیح میکنم الان نگاه‌کردم دیدم من بد خوندم دوتا پروژسترون ۳۲۰۰۰ریال یا همون ۳۲۰۰ تومان.من معذرت ...

خخخ اشکال نداره پیش میاد عزیزم من گفتم خوب ۴۰ تا نوشنته ۶۰۰ و خورده ای باید پول بدم یهو آقا قیمتشو گفت شک کردم گفتم نکنه این الکیههه😉😉

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان. سوالم ربطی نداره به ای وی اف و... ولی جدیدان بخاطر اضطرابهای شدید دچار وسواس شدم . ا ...

حساس نباش.نجس هم بشه مشکلی نیست.فقط موقع نماز باید تمییز باشی با پتو ک نمیخای نماز بخونی

لباس مخصوص خواب داشته باش صبح ک بلند میشی لباسوعوض میکنی.

منم بعد یه پری بعد پانکچر بعدش دیگه نشدم تا امپول زدم بیشترا اینجور میشن 

من درد شدید بعد دوبار پریودی بعد پانکچرم دارم یه روز کامل درد کشیدم شدید بعد فرداش ترشح داشتم به نظرتون میتونه تخمگذاری باشه؟من بعد پانکچردو بار پریود شدم سومی الان دو ماهه نمیشه

یعنی یه روز منم مامان میشم