2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
چیزی نگفتن که خوب بودن یا نه پنجشنبه باید بپرسم چی میگن بعد انتقال فکر کنم مبلغ برا فریز میگیرن یه خ ...

اهان خوبه ,والله ازبس خرج کردیم دیگه ته کشیده.

توام دولتی رفته بودی؟من دولی میرم میگن 2تومن بیمارستان,انگاریه تومنم فریز

اهان خوبه ,والله ازبس خرج کردیم دیگه ته کشیده. توام دولتی رفته بودی؟من دولی میرم میگن 2تومن بیمارست ...

نه دولتی نبود برا تخمک کشی ۵میلیون گرفتن حالا حالاها مونده جیبمون خالی کنن 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شک نکن رویان از دولتی بهتره ولی سن و سالت خیلی کمه  ببخشید میگم، کاش اگر وضعییتون وخیم ن ...

خودمم کیست ریزه دارم ولی دکترم گفت زیاد مشکلت جدی نیست با دارم تخمدونات فعال میشن

کاربری دست دو نفره .....
من واسه انومالی رفتم .خودم رفتم اینجا .دکترم گفت هرجا دوست داری برو.. واسه دخترمم رفته بودم چند سال ...

چه خوب 😍😍 کجا رفتی واسه انومالی؟مبارک باشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اره 😂 😍 انگار از باباش کپی گرفتن😏😂فقط زحمتش با من شده..یادته هفته های اول میگفتم فکرکنم مثل مادر ...

ماشاءالله خدا حفظش کنه سارا جون😍😍🤗😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره بخدا، هزینه هاش آسیب جسمی از همه بدتر فشار روحیش، کلا همش آزار دهندست حالا اگه نتیجه بگیری بازم ...

شادن چطوری ؟ با نی نیا چه می کنی ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
توصارم یه بار یه دونر اومده بود ۴۰ تا تخمک تحویل داد 😐 تازه نگران بود که کمه!! 

من اینجوری نمیخوام اصلا

دقیقا نگران همین هستم که بچه ام کلی خواهر و برادر ناشناخته داشته باشه. این چیزا به نظر اسونه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام.عزیزم الان دیدم من سوالتو... بگم کمه ناراحت نمیشی؟!اگه واسه خودت بود میگفتم ارزش داشت که امتحان ...

واقعیت همینه حالا چه ناراحت بشم چه نشم

فردا وقت دکتر داریم بریم ببینیم نظر دکتر چیه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اره واقعا,ایشالله هممون نتیجه بگیریم.میگم حالابرفض گرفت,عیدمیشه رفت سفر؟؟😁😁توهم زدم

فکر نکنم مسافرت ضرری داشته باشه مگه زمانیکه لکه بینی یا خونریزی باشه، کاشکی بگیره من 9ماه میشینم ته خونه😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن چطوری ؟ با نی نیا چه می کنی ؟

خوبم عزیزم، فعلا که هیچ حسی ندارم قبلنا یه درد پریودی داشتم این سری اونم ندارم😂😂😂

راستی دوتا آمپول داری؟ من خداروشکر یه آمپول با یه شیاف دارم سریا قبل دوتا آمپول بود خیلی اذیت میشدم انوکسامم میزنم رونم، شکمم انگار پوستش ضخیم شده بس که امپول زدم انوکسا میزنم خیلی دردم میگیره ولی رون خیلی خوبه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...