2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
بله واقعااینطوره,خداخودش کمکمون کنه وصبربده.دیشب باورت میشه نتونستم بخوابم باوجودبیخوابی,هزارتافکرمی ...

اونایی که تو این مسیر قرار میگیرن باید خیلی دلشونو بزرگ کنند تحملشونو زیاد کنن البته همینطور هم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گونال دیگه نزدم فقط هاش ام جی برا تو شاید چون تنبلی داری داده بیشتر رشد کنن حتما الان حالم خیلی خ ...

اخی عزیزممم چقده خوب جواب ازمایشات چطوربود؟خوبه که ایشالله انتقال میدن؟جنین چندروزه میشه؟خیلی خوشحالم برات ایشالله همین اولم مادربشی,چندسالته شما؟من22.دعاکن منم بعدش دردنداشته باشم

اونایی که تو این مسیر قرار میگیرن باید خیلی دلشونو بزرگ کنند تحملشونو زیاد کنن البته همینطور هم میشه ...

اره خب چاره چیه؟من فقط باقران اینهاخودمواروم میکنم وگرنه هیچی.فقط ازخدامیخوام یه روزی هممون اینجاجمع بشیم ازشیطونی های بچه هامون بگیم وبگیم واییی خسته شدم ازدستش😉😉

اخی عزیزممم چقده خوب جواب ازمایشات چطوربود؟خوبه که ایشالله انتقال میدن؟جنین چندروزه میشه؟خیلی خوشحال ...

دوشنبه تخمک کشی داشتم سه روزه میشه فکر کنم ۱۲ تا تخمک کشیدن ۹ تا جنین شد

ان شاءالله عزیز همچنین برای شما و همه منتظرا همه خوشحال باشن و به آرزوشون برسن 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
دوشنبه تخمک کشی داشتم سه روزه میشه فکر کنم ۱۲ تا تخمک کشیدن ۹ تا جنین شد  ان شاءالله عزیز همچن ...

الهی امین عزیزم ایشالله قسمت هممون بچه های توپولی وناز.

خوب بودن جنینات الهی که بیان بغلت.چندمیگیرن برای فریزت؟؟

الهی امین عزیزم ایشالله قسمت هممون بچه های توپولی وناز. خوب بودن جنینات الهی که بیان بغلت.چندمیگیرن ...

چیزی نگفتن که خوب بودن یا نه پنجشنبه باید بپرسم چی میگن بعد انتقال فکر کنم مبلغ برا فریز میگیرن یه خانومی همون روز دوشنبه انتقال داشت جنین های فریزش ۸۰۰ تومن گرفت 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام دوستای گلم❤️ یکشنبه با همسری رفتیم برای غربال اول و خداروشکر دکتر سونو گفت سالمه و آز خون هم ر ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا که صحیح و‌سلامت بدنیا میاد و بغلش میگیری. تهران هستید؟ چجوری دکترا جنسیت رو با قطعیت میگن؟

اینجا توی کرج ۱۰۰ دفعه میپرسی آخرشم میگن مشکوکه به....، احتمالا.... آخرشم تکلیف آدم رو معلوم نمیکنن، بخاطر دستگاهاشونه؟

اهان خوبه پس به نسبت جاهای خصوصی.ولی خدایی داروها ادموسرویس میکنن هزینه و...

آره بخدا، هزینه هاش آسیب جسمی از همه بدتر فشار روحیش، کلا همش آزار دهندست حالا اگه نتیجه بگیری بازم خوبه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره بخدا، هزینه هاش آسیب جسمی از همه بدتر فشار روحیش، کلا همش آزار دهندست حالا اگه نتیجه بگیری بازم ...

اره واقعا,ایشالله هممون نتیجه بگیریم.میگم حالابرفض گرفت,عیدمیشه رفت سفر؟؟😁😁توهم زدم