2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
حس میکردم گل پسرت باشه 😍 😍 😍 😍  حالا شبیه قوم شوهر هست یا نه؟؟  آخه تو غربال خیلی با ...

خودخودشونه 😂 الانم همین طوره .میریم اونجا ارومه.میایم خونه دمار از روزگارم درمیاره😏

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه برات عزیزم ، قدمش مبارک باشه 😍😍😍 نی نی باشه ، کچل باشه ... بالاخره که مو درمیاره&nbs ...

قربونت برم.ممنون 😍😍 ان شاء الله قسمت همه.

فعلا نمیتونم بغلش کنم..قورتش دادم 😁 چندماه دیگه ان شاء الله..

عزیزم منم این دفعه کلی درمورد پی ار پی تحقیق کردم و به دکتر گفتم میخوام بار دوم پی ار پی انجام بدم گ ...

چرا قبول نکردن اخه!!

حالا تو صارم به من خیلی اصرار کردن که باید پی ار پی بشی دفعه دوم.منتها من اسپرین خورده بودم و کنسل شد

سلام دوستای گلم❤️ یکشنبه با همسری رفتیم برای غربال اول و خداروشکر دکتر سونو گفت سالمه و آز خون هم ر ...

مبارک باشه عزیزم 💖💖💖💖

کاش حداقل بگن چرا بار دوم نه

چی بگم عزیزم شانس منه تا وقتی دکترای بیرون از مرکز میرفتم همیشه میگفتن همه چی اوکی هست و دلیلی برای باردار نشدن نمیاوردن الان هم که رویان میرم تا هر دکتری پروندمو یه نگاه میندازه میگه هیچ اقدامی نمیخواد نه آزمایش نه روش جدید و نه .... اگه به اینا بود که هنوز تا 5 بار میخواستن منو آی یو آی کنن ، دیگه همین که قبول کردن داروهامو عوض کنن فکر کنم معجزه شده البته فقط سینال شده گونال ، نمیدونم والا یه دکتر هم نیست بگم فقط یه دکتر گیر میده و حرفمو گوش نمیده با هرکدومشون که ویزیت میشم انگار مورد من یه مورد پیش پا افتادست براشون و اقدام خاصی رو لازم نمیدونن

چرا قبول نکردن اخه!! حالا تو صارم به من خیلی اصرار کردن که باید پی ار پی بشی دفعه دوم.منتها من اسپر ...

چی بگم والا شانس منه حتماٌ ، اصلاً پروندمو میبینن میگن مشکلی نداری و از این حرفا به اصرار خودم بعد از ای یو ای منفی میکرو برام انجام دادن همینطور داره سنم میره بالا و اسیر این دکتر و اون دکترم ، دیگه اعصابم بهم میریزه دکتری بهم میگه شما مشکلی ندارید و از این حرفا یا اقدامی خاصی برای شما لازم نیست ، پولشو من میخوام بدم دردسرش با منه اینا مقاومت میکنن ، بخدا بچه دار بشم دیگه سمت هیچ دکتر نازائی نمیرم از بس من تحقیق کردم و اصرار به کاری کردم و دکترا طاقچه بالا گذاشتن و کار خودشونو انجام دادن نتیجه شم شده که من چهار و پنج سال از عمرم رفته و سنم هم رفته بالا و نتیجه هم نگرفتم 

من بیمارستان خصوصی برام فریز کردن  هر نی ۶۶۰ تومن گرفتن ۲تا نی دارم که سه تا نی نی داره  ...

ینی چی دوتا نی‌نی دارم ک س تا نی‌نی داره🤔ببخشید نفهمیدم.

چرا ناراحتی عزیزم انشالله زود مامان میشی😍

چی بگم والا شانس منه حتماٌ ، اصلاً پروندمو میبینن میگن مشکلی نداری و از این حرفا به اصرار خودم بعد ا ...

الهی بگردم..اره درکت میکنم.منم ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو سرخود دادم.متوجه شدم مشکل دارم.دکترها میگفتن تا سه تا نشه نمیشه.میگفتم پولش برام مهم نیست.ولی میگفتن نه!! نمیدونم چرا به حرف طرف اصلا گوش نمیدن.اصرار هم میکنیم انگار بدتر لج میکنن .حالا تا موقع انتقال باز هروقت رفتی باز بگو من میخام پی ار پی بشم.شاید زد به سرشون و قبول کردن!

الهی بگردم..اره درکت میکنم.منم ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو سرخود دادم.متوجه شدم مشکل دارم.دکترها می ...

منم دقیقا با یه دردسری این آزمایشاتو برام نوشتن از من اصرار از دکتر اسناد و مدارک که تو شامل انجام این آزمایشات نمیشی ،،،،، آره خودمم تصمیم دارم تا کارهای پانکچر و انتقال انجام بشه به هرکسی که رسیدم بگم که پی آر پی میخوام شاید فرجی بشه حداقل اگه هم نشد سعیمو کردم دیگه امید به خدا،، شما بار چندم انتقال مثبت شدید عزیزم ؟

منم دقیقا با یه دردسری این آزمایشاتو برام نوشتن از من اصرار از دکتر اسناد و مدارک که تو شامل انجام ا ...

کار خوبی میکنی...من بار دوم گلم.دفعه اول انوکسان و اسپرین نداشتم.البته رحمم هم مشکل داشت که قبلش لاپاراسکوپی کردم.سپتوم و چسبندگی داشتم

خوب خداروشکر..مبارک باشه کاکل زریت..نی نی منم کاکلیه..عکس پروفایلمو ببین..قیافشو اخه کچلو 😂😍 منم ...

عزیزم به سلامتی😍😍. بچه اولت دختر بود، درسته؟ 

کچل 😁 سونو سه بعدیه؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین