2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اره 😂 😍 انگار از باباش کپی گرفتن😏😂فقط زحمتش با من شده..یادته هفته های اول میگفتم فکرکنم مثل مادر ...

سارا اگه تو سونو عین شوهرته پس مطمین باش همون شکلی میشه.ِمن تو انومالی عکسشو ک اوردم همه گفتن عین شوهرمه ک همون شد😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه منم اینجوری باشم نفسی جون😍

انشاءالله ایندفعه مثبتی عزیزم😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جووونم خداحفظش کنه😍اره یادمه میگفتی عین اوناهس😁 پسر منم کپ باباش شده..مخصوصا کَلَش👶😂😂همون ل ...

عزیزم...ممنون..خدا گل پسر شمارو هم حفظ کنه 💙💙😍

پسرها شبیه باباشون باشن بهتره ..دخترها شبیه مامانشون 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم...ممنون..خدا گل پسر شمارو هم حفظ کنه 💙💙😍 پسرها شبیه باباشون باشن بهتره ..دخترها شبیه مامان ...

مخصوصا کله کچلشون😂😂😂😅😅

سارا اگه تو سونو عین شوهرته پس مطمین باش همون شکلی میشه.ِمن تو انومالی عکسشو ک اوردم همه گفتن عین شو ...

اره خود خودشه کاش فقط زیادی بیضی نباشه صورتش.یکم گرد باشه صورتش مثل خودم.انقدر شوهرمو مسخره کردم گفتم  کله خربزه ای ،جیگرگوشم داره خربزه میشه 😂😂حالا شوهرم انقدر داره حال میکنه 😑

زینب جان از همکارام دکتر صارمی رو هم پیشنهاد میدن.میگن کارش خوبه.فکر کردم خب میتونم با ایشونم ویزیت ...

گلم من صارم نرفتم چون اول از همه اکباتان بود و خیلی مسافت زیادی بود از شرق تهران برم اون سمت 

دوما خیلی گرون بود

دیگه هیچ اطلاعی ندارم، اما از دوستانی که اونجا بودن میلت راهنماییت می کنن

ولی پیشنهاد میدم حتما جاهای دیگه هم ببینی

من خودم هم قبل از میکرو این کارو کردم

مخصوصا کله کچلشون😂😂😂😅😅

😂😂😂😂 

حالا میگفتن بهم تو انقدر ترش میکنی پسرت پرموعه..من اصلا مو نمیبینم تو کله این فسقلی 😐😂

سلام گلم باز منم باسوالام شما پروژسترون رو تا کی تزریق کردید؟من امروز که۱۲هفته پنج روزمه دکترقطع کر ...

سلام عزیزم دکترتون کاملا درست عمل کرده 

کسایی مثل من که تا هفته های 35 و اینا پروژسترون داشتیم به خاطر مشکلات دیگه بوده، مثلا من سرکلاژ شده بودم

یا بعضی دوستان هماتوم داشتن

یا جفت سر راهی و... 

طول سرویکس شما هم عالیه 37

واسه من تو غربال 33.5 بود، سه هفته بعدش 28

😂😂😂😂  حالا میگفتن بهم تو انقدر ترش میکنی پسرت پرموعه..من اصلا مو نمیبینم تو کله این فسقلی ...

منم.اینقد ترش میکردم همه میگفتن بچت مودرمیاره .من میگفتم اینکه قانونا باید کچل باشه😂😂😂بدنیا امد دیدن حرف خودم درست بود😂

نصر وقتي سايز كيست ٧ بود، اصلا بهم دارو نداده بود گفت برو عمل من نخواستم ، و نرفتم الان  ساي ...

چه قدر عاااااااااالی عزیزم، فکر کنم باید یه دوره دیگه هم مصرف کنی

کیست زیر 8 سانت رو بهتره دستکاری نکرد

واقعا خودت یه پا دکتر خودت شدی👏👏👏👏 اگر HD نمیخوردی و عمل میکردی...