2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
نصر وقتي سايز كيست ٧ بود، اصلا بهم دارو نداده بود گفت برو عمل من نخواستم ، و نرفتم الان  ساي ...

دوستم شما باید بری دکتر برات دارو تجویز میکنه 

ولی بهش بگو که چند بوده و الان کوچیک شده 

ولی احتمالا میفرستت سونو واژینال 

و انشالله با دارو حل میشه نگران نباش 

ولی پیگیری کن زیاد چیز خاصی نیست درست میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم برو پيش يك دكتر ديگه مشكلي نيست فقط يك دكتر خوب انتخاب كن ، من وقتي آي وي اف كرده بودم رويان ا ...

ممنون عزیزم

راستش قبل بارداری رفتم یبار ویششون خیلی دکتر خوبی بود هم با حوصه هم با تجربه خیلی به دلم نشست دکترم راستش

حالا خیلی هم خوشم اومده ازشون

گفتم هفتم رفت بالا تر برم پیش اون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دختر گلا مهربوناکسی اینجا بثده که پیش دکتر معمولی زنان زایمان بره سزارین کنه ولی میکرو کرده ...

عزیزم سزارین برا دکترا خیلی ساده و.پییش پا افتادست..میتونی ی دکتر زنان معمولی پیداکنی ولی خب باتجربه و خوش دست باشه

دوست من.میکرو بود ولی برا دوران بارداری و زایمانش رفت دکتر زنان  دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم راستش قبل بارداری رفتم یبار ویششون خیلی دکتر خوبی بود هم با حوصه هم با تجربه خیلی به دل ...

نگران نباش عزيزم هر دكتري خواستي برو ولي همون بگذار ٣ الي ٤ ماه اولت بگذره بعد مشكلي نيست دكترت رو عوض كني .

اخه ماله توم بلاسته ولی گفت جنین شناس گفته خیلی راضی نیست 

نه دیگه برای من سه روزه فریز بودن رشد دادن بلاست نشدن که، گفتن تا مورولا خوب بوده بعدش ضعیف شدن به بلاست نرسیدن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه هااا میگن‌نی نی های ای وی افی بچه های خوشگلین چون بهترینارو میزارن راسته؟

اره..😍پسرمن.ماشاءالله خیلی خوشگله😊..دوستمم دخترش خیلی خوشگله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه دیگه برای من سه روزه فریز بودن رشد دادن بلاست نشدن که، گفتن تا مورولا خوب بوده بعدش ضعیف شدن به ب ...

اهاااا ایشالا که تو رحمت عالی پیش میره جنینامو تو هر نی یکی فریز کردیم خدا کنه یدونه که اتتقال میدم‌بگیره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اح اح مزخرفن واقعا.ایییش,اینقده دلم میخواد دیربرم ببینم چی میکنن.اخه الکی ادم بره اونجااسترسم میگیره ...

بله فکر کنم بسته ای دویست اینا چون من 5بسته داشتم یه تومن شد هزینش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هستیجان چی شد..من نرسیدم بخونم.صفحه ها زیادبود؟

اهاااا ایشالا که تو رحمت عالی پیش میره جنینامو تو هر نی یکی فریز کردیم خدا کنه یدونه که اتتقال میدم‌ ...

قربونت، برای توام همینطور❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40