2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من داشتم .به من دکتر نوشت گفت هرروز بخور.من تو پریودی هم خوردم..حالا نمیدونم بگم بهت بخوری یا ...

مرسی گلم ازجوابت خدا خیرت بده

متفورمین روزی سه تا میخورم از اول روزی یکی بعد دوتا والانم سه تا

پودر اینوفولیکم دکتر گفت هر روز بخور

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید از اول شروع کنم ان شالله کاملا استراحت بودم همه کارم کردم بادکش چرب کردن شکم وخیلی کارای دیگه ا ...

اشکال نداره خدامون بزرگه انشالله یابزودی زودطبیعی حامله میشی یاهم اینباریه نتیجه عالی میگیری.😍😘😘حتماقابل باشم دعات میکنم موقع حدیث کساخوندن امشب

اشکال نداره خدامون بزرگه انشالله یابزودی زودطبیعی حامله میشی یاهم اینباریه نتیجه عالی میگیری.😍😘😘ح ...

مرسی عزیزم لطف میکنی خیلی دعام کن شدیدا احتیاج دارم 

ان شالله عزیزم ولی الان انقد داغون ناامیدم 

خدانکنه داغون و ناامید باشی..درکت میکنم .خیلی سخته ولی باید قوی باشی و با توکل به خدا ادامه بدی 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره دیگه باز از دوباره شروع کنم عزیزم روز ۱۲ با ۱۴ زیاد فرقی نمیکنه فقط میخواستم راحت شم

اخه ازمایش منو از همون روز انتقال حساب کنم 

روز ۱۵ ام نوشتن و ۱۷ م گفت تکرار کن حتما 

بعضیا میگن بتا دیر بالا میره 

بتات چند بود ؟ 

مرسی گلم ازجوابت خدا خیرت بده متفورمین روزی سه تا میخورم از اول روزی یکی بعد دوتا والانم سه تا پود ...

قربونت گلم.منم روزی سه تا گلوکوفاژ میخوردم .از یکی شروع کردم تا سه تا شد.دکترمو عوض کردم گفت اونو نخور.روزی دو شاسه از این پودره بخور

توکل برخداولی فکرنکنم هایپرشم چون فولی هام زیادنیستن کلا5-6تاانگار.اهان پس برای همونه,خداکنه نرمال ب ...

عزیز دردی نداره فقط بعد از عمل یکم زیر دلت درد میکنه مثل درد پریود من امروز تخمک کشی داشتم 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
ان شالله خدا یه لطفی درحق تمام کسانی که همدرد منم بکنه 

انشالله عزیزم واقعا راه خیلی سختیه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت گلم.منم روزی سه تا گلوکوفاژ میخوردم .از یکی شروع کردم تا سه تا شد.دکترمو عوض کردم گفت اونو نخ ...

والا واسه من دوتا دارو گفته بخور بالاخره گلوکوفاژم خارجیه متفورمینه

ولی اصلا جون نذاشته واسم زیر چشمام سیاه شده وبدنمم یخ

یخه

ولی خوبهمنم میخورم ،مرسی از جوابت 😍😍

انشالله عزیزم واقعا راه خیلی سختیه 

عزیزم به نظرم اگه وقت نداری دکتر نرو.بخور روزای پریودم.مثل گلوکوفاژه دیگه.انسولینو تنظیم میکنه..

والا واسه من دوتا دارو گفته بخور بالاخره گلوکوفاژم خارجیه متفورمینه ولی اصلا جون نذاشته واسم زیر چش ...

اره میدونم..خیلی حال بهم زنه این قرصه.اشتهارو کور میکنه..