2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه ها من که دیروز ۱۴ انتقال بودم بتام منفی شد ۱ بود امروز از صبح پاشدم خونرو تمیز کردم راهرو رو تمیز کردم سرویسو تمیز کردم با جرم گیر کل خونرو جارو کشیدم ناهار گذاشتم کمرم به طور وحشتناکی درد میکنه اخه میدونین دکترم گف به داروها ادامه بده روز ۲۰ انتقالت دوباره ازمایش بده اخه مگه ممکنه بتای ۱ بره بالا کمرم درد میکنه خیلی حالا اگه قرار بود تازه لانه گزینی کنن اونارم از دست دادم ؟؟؟

@زینبی_بابا    

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
شیاف نداری ؟ فکرکنم با بیمه دونه ای چهارتومن بود ایرانیش 

نه فقط روزی یکی آمپول داد بعد انتقالم روزی ۲تا 

گفت اگه سختت بود بیا شیاف بدم 

پروژسترون ایرانی خوبه یا خارجی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه از طبیعی باردار شدن برای بار اول ناامیدم خداکنه با میکرو اینبار باردار بشم 

هیچ وقت ناامید نباش عزیزم...از ته دلم برات دعا میکنم که به زودی زود مادر بشی 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینب خواهش میکنم ببین میتونی کمکم کنی من اگه از وسط کار استرادیول ایرانی بخورم ممکنه دیواره رحمم بر ...

خیلی بعیده 

ولی چون تا هفته 9 و 10 بیشتر نیاز به استرادیول نداری سعی کن همون مارک قبلی رو بگیری بهتره

مبارک باشه عزیزم..زیر سایه پدرومادر و حضرت فاطمه (س) بزرگ شه 💖💖💖

ممنونم بخاطر دعای نابت گلم❤️😍 ان شالله توهم این مسیر رو به خیر خوشی رد کنی و بغل بگیری🙏🏻🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هیچ وقت ناامید نباش عزیزم...از ته دلم برات دعا میکنم که به زودی زود مادر بشی 💙💖

من خیلی سعی کردم طبق نظر دکترا طبیعی مادر بشم از این بابت پیش خودم شرمنده نیستم ولی خب نمیشه خدا خدا میکنم با میکرو مادر بشم تا حالا که با ای یو ای و یکبار میکرو جواب نگرفتم ، شما دوستانی که باردارید دعاتون میگیره ممنونم عزیزم

نه فقط روزی یکی آمپول داد بعد انتقالم روزی ۲تا  گفت اگه سختت بود بیا شیاف بدم  پروژسترون ...

من ایرانی گرفتم عزیزم..نمیدونم اصلا خارجی داره یا نه!شیافم سیکلوژست بود که اونم الان کمیاب شده !

ایرانی میزارم.حساسیتم دارم متاسفانه بهش .تمام صورتم دونه ریز زده..

ممنونم بخاطر دعای نابت گلم❤️😍 ان شالله توهم این مسیر رو به خیر خوشی رد کنی و بغل بگیری🙏🏻🌹😍

ممنون از دعای خیرت گلم 💖💖💖💖