2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آخی طفلی بچه!منم از همین بیشعوربازیای بعضی میترسم که بعدها  تا بچه هام یه شیرین کاری کنن بگن آر ...

آره حتما حتما بهش بگو

وایییی چه قدر از کلمه کاشتنی و آزمایشگاهی بدم میاد، واسه همین به هیچ کس نمیگم

زینب جان من میخواستم از الان خودمو تقویت کنم.پودر اینو فولیک و اووبوست بگیرم بخورم؟.تعریف اینارو خیل ...

آره گلم کار خوبی میکنی، فقط ترکیبات هر دو رو بخون، یکیش کافیه احتمال زیاد

ولی کدومش بهتره نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه آزمایشگاهی🤣🤣از این بعد تا حالا بهش نگاه نکرده بودم😓من که کلا تو سرم هست ماههای آخر دکترمو ...

ببین به دکترت بگو اتفاقا، حتی باید خلاصه پرونده از مرکز ناباروری ببری براش، وقتی بدونن بچه های ما Golden baby هستن بیشتر حواسشون رو جمع می کنن و یه سری مراعات اضافی ماها ممکنه نیاز داشته باشم 

@مامان_ماهک10     مامان ماهک جان رفتی سونو؟ چی گفت؟ رور انتقالت مشخص شد؟

سلام خوبی عزیزم اره رفتم تازه اومدم خونه گفت ضخامتم ۸.۲گفت عالیه وضعیت تخمدانم عالی گفت از فردا روزی یکی آمپول پروژسترون بزن برای یکشنبه وقت انتقال گذاشت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم قدمش مبارک گل دخترمون😍😍😍🌸🌸خداروشکر ک بسلامتی گذشت و زایمان کردی.. طبیعی بودی؟

سلام گلم تشکر لطف داری😘😍 

اره عزیزم طبیعی 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی عزیزمم پروژسترون ۵۰ داد بهم گفت بعد انتقالم روزی ۲تا بزن  قیمت پروژسترون چتده؟

شیاف نداری ؟

فکرکنم با بیمه دونه ای چهارتومن بود ایرانیش 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم طبیعی بودی یا سز؟🌷🌷🌷

ان شالله بخیر خوشی بغل بگیری گلم 🙏🏻❤️🌹 طبیعی بود گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
پس اونوقت روزی دو تا میخورین? بخاطر جذب کمترش?

اصلا روی جعبه نوشته روزی دو تا

ولی دکترم گفت اگر روزی سه لیوان شیر و ماست بخورم نیازی به کلسیم نیست، اغلب خود شیر و ماست رو میخورم چون مکمل ها ویتامین D3 دارن که برای من 80 هزار بود و باید کمتر سمت مکمل کلسیم برم تا ویتامین D3 ام اور دوز نشه