2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای بیچاره شدم  استرادیولم تموم شده شهر خودمونم پیدا نمیشه تا شنبه که میرم تهران چکار کنم🤕ایر ...

عزییرم.منکه کلا ایرانی خوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام..دوستان ک نگرانین قضیه میکرو کسی بفهمه اصلا ن بالای تخت و پرونده بستری چیزی مینویسن و ن پرستار ...

برعكس من خيلي نكران بودم الان با خودم...به همسرم مكفتم الان جكار كنيم كه خانوادت نفهمن گفت فوقش بهشون نمكم كه نيان بيمارستان😕😕😕خدا خيرت دهد دلم كمي اروم شد

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا یه سری بین همکارام صحبت همین کاشتنی بود حالا همه ببخشیدا تحصیل کرده هم هستن داشتن فتوا میدادن ...

صددرصد اگه بدونن کلی حرف پشت بچه میزنن.پسرداداش منم چند سال پیش باای وی اف دنیااومد.تو فامیلای زنداداشم و همین طور مادرم حرف میزدن که فلانی رفته با اسپرم یکی دیگه باردارشده.شوهرش مشکل داشت.یعنی دراین حد بیشعور!! خدا خواست و پسر داداشم کپی برابر اصل داداشمه.قربونش برم.حتی راه رفتن و نشستن و برخاستن و تن صداشم مثل داداشمه😍😁انگار داداشم دوباره دنیا اومده ..بدجور تو دهنی خوردن!!هفت ماه بعدشم دخترشو باردار شد .فکرمیکرد طبیعی باردار نمیشه .جلوگیری نداشت.. دخترشم کپی من شده 😂🤣

خلاصه که تاجایی که میتونید نزارید کسی بفهمه بچه ها..من خودم به خاطر همین موضوع واسه زایمانم صارم نمیرم دیگه.میگم اونجا معروفه به ای وی اف.همه میفهمن!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام..دوستان ک نگرانین قضیه میکرو کسی بفهمه اصلا ن بالای تخت و پرونده بستری چیزی مینویسن و ن پرستار ...

خوب خداروشکر 😍 من استرس داشتم که دکتر بیاد توضیح بده به اونها که میان بیمارستان ببینن بچه رو 😂 شوهرم میگه دکتر بیکاره بیاد 😂 بیاد عملت کنه خداروشکرکن 

وای بیچاره شدم  استرادیولم تموم شده شهر خودمونم پیدا نمیشه تا شنبه که میرم تهران چکار کنم🤕ایر ...

بارداری عزیزم؟مبارک باشه 😍😍

منم کلا ایرانی خوردم..یه سری دکترها که بعد از مثبت شدن کلا قطع میکنن استرادیول رو..حالا ایرانیشو بخوری هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

منم استرس این موضوع رو دارم!😑

منم میخوام مثه زینبی جون به دکترم بگم که نمیخوایم کسی بدونه.یکی از بچه ها هم گفت تو بیمارستانی که کار میکنه خیلی رو این مساله حساسن و نمیذارن کسی بدونه.

خدا کنه بیمارستانی که منم قراره برم به این قانون پایبند باشن.چون واقعا یه چیز شخصیه بین زن و شوهر و دکتره

منم میخوام مثه زینبی جون به دکترم بگم که نمیخوایم کسی بدونه.یکی از بچه ها هم گفت تو بیمارستانی که کا ...

منم میخام بگم به دکترم.حالا اگه یادش بمونه دکتر!

چه خوووب!

خدایشش درستش هم همینه

نمیدونم😕این بیمارستانی که قراره برم خیلی ناشی ان!!!حاضرم یه درمونگاه دور افتاده برم ولی این بیمارستانه نرم😖.حیف که دکترم اونجاست

همش توی خیالم میاد که بعد زایمانم درست وقتی که جاریم به عنوان همراه پیشم نشسته یهویی یه مشت پرستار همراه دکتر بخش بریزن رو سرم بگن آخی این طفلی آی وی افیه😨چه بچه های نازی😍😍چندتا کاشته بودی؟

هیچی دیگه جاریمم که منتظر همینو بشنوه

همین الانم خیلی سوال پیچم میکنه

سلام بچه ها. من میخوام دکترم رو عوض کنم. با نصر ای وی اف کردم و تا ۳ ماه خودش میدید، بعد شریفی نسب د ...

عزیزم به نظرم پیش مریم اشرفی یه سر بزن، ببین خوشت میاد یا نه

من یه مدت به دلایلی با تحت نظر دو تا دکتر میرفتم، به نظرم خوب بود

عزیزم به نظرم پیش مریم اشرفی یه سر بزن، ببین خوشت میاد یا نه من یه مدت به دلایلی با تحت نظر دو تا د ...

زینب خواهش میکنم ببین میتونی کمکم کنی

من اگه از وسط کار استرادیول ایرانی بخورم ممکنه دیواره رحمم بریزه؟

زینب جون بازم زنگ زدم واسه استفاده اینو فولیک از ماما پرسیدم،،واقعا خیلی مسخره ان میگه باید بیایی وی ...

عزیزم اگر چهار ماه نشده که هنوز ادامه بده 

اگر شده هم به منشی بگو بابا من شهرستانم نمیتونم بلند شم بیام

عجب از بعضی دکترا