2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من اوایل سیکلوژست ، و بعدش فرتیژست میزارم، لک ندارم خداروشکر، اینم رکتال میزارم، اصلاً اذیت ...

خداروشکر 🙏❤️

منم به دکتر بگم تغییرش بدم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
جدی ؟ پس راضی بودی ؟  باید مستقیم بریم اونجا بتونیم وقت بگیریم ؟

نه زنگ بزن وقت بگیر بعد میری اونجا شناسنامه و کارت ملی ببر بعدم هر چی آزمایش دادی ببر 

اونجا رفتی میری پروند تکمیل می‌کنی بعد دکتر زنت معلوم شد میری اتاق دکتر برا من غفاری بود 

اونجا دکتر پزشک ها همه تیمی کار میکننن

سلام قشنگم.خوووبی ؟ دکتر من که گفته 6 هفته بعد از انتقال بیا سونو هر چی به شوهرم میگم بیا زودتر بریم ...

اااا هنوز نرفتی ؟ من رفتم نه گفت خیلی زوده واسه صدای قلب 

گفته دوهفته دیگه دوباره برم 

آخی عزیزم من شکر خدا ندارم اصلا تهوع 

فقط دو روز لک دیدم که خیلی استرس گرفتم 

بعدش شکر خدا اوکی شد 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
نه زنگ بزن وقت بگیر بعد میری اونجا شناسنامه و کارت ملی ببر بعدم هر چی آزمایش دادی ببر  اونجا ر ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله همه مون طبیعی باردار بشیم 

ای خدا 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

وای بیچاره شدم 

استرادیولم تموم شده شهر خودمونم پیدا نمیشه تا شنبه که میرم تهران چکار کنم🤕ایرانیشو بخورم دیواره ای چیزیم نریزه 😭بچم طوری نشه

دکتر میگه من تا حالا ایرانی ندادم به بیمارام نمیدونم چی بشه

سلام زینبی جون..حالا که حرف از پرونده شد، یه سوالی که خیلی ذهن منو شوهرمو مشغول کرده  بپرسم ؟ ...

منم استرس این موضوع رو دارم!😑

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای بیچاره شدم  استرادیولم تموم شده شهر خودمونم پیدا نمیشه تا شنبه که میرم تهران چکار کنم🤕ایر ...

والا من دارم ایرانی میخورم .ضخامتم هم خوب بالا رفته.کی گفته اگه الان ایرانی بخوری دیواره ریزش میکنه؟😕😕

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
والا من دارم ایرانی میخورم .ضخامتم هم خوب بالا رفته.کی گفته اگه الان ایرانی بخوری دیواره ریزش میکنه؟ ...

دکتره بار اول ایرانی خوردم کلی دعوام کرد

البته بعد گفت ضخامتت خوبه بعد که منفی شد گفت چون ایرانی بوده😐اینبار کلا خارجی خوردم گفت ضخامتت خوبه بعدم مثبت شدم

حالا میترسم دوز ایرانییش فرق کنه خراب شه همه چی

البته هردوش دو میلیه

سلام..دوستان ک نگرانین قضیه میکرو کسی بفهمه

اصلا ن بالای تخت و پرونده بستری چیزی مینویسن و ن پرستارا ک.میان بالای سرت چیزی میگن.اصلا پرستارا چیزی نمیدونستن.من خودم بهشون میگفتم😁.فقط خود دکتر میدونه ک اونم میتونید بهش بگین چیزی نگه..هرچند دکترهم میاد عمل میکنه و میره اصلا همراها رونمیبینه..

البته من خونوادم درجریان بودن.ولی اصلا کادر بیمارستان هیچکس چیزی ازای وی اف نگفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹