2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
اتفاقا یه سری بین همکارام صحبت همین کاشتنی بود حالا همه ببخشیدا تحصیل کرده هم هستن داشتن فتوا میدادن ...

آره متاسفانه بعضی اینجور فکر میکنن.من قبل دکتر رفتم پیش یه طب اسلامی برای ذخیره پایین تخمکم همین که گفتم میخوام بریم بکاریم گفت نهههه.اون عمل گناه کبیرست و این چیزا اشتباهه و...

من پیش خودم گفتم اگه اینجور باشه که الان خیلی از بچه ها هستن که از اینطریق متولد شدن.یعنی همشون...نمیدونم چجور دلشون میاد به این طفل معصوما که هدیه خدا هستن برا پدر مادراشون اینجوری عنگ بچسبونن!

انشالله دیگه به خونریزی نیوفتی عزیزم و بارداری راحتی داشته باشی ، ، آمپولو خود دکتر بعدش اضافه کردن ...

ممنون عزیزم

بله رفتم ازمایش ایمنی انعقادی رو دادم هم انوکسا داد بهم

و پروژسترون و گفت تا عربالگری فعلا دوتا بزنم بخاطر هماتوم

ایشالله کوچیک سده بود بشه یکی بعد قطع کنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واسه شیاف 400 که قطعا قبول می کنن اما برای آمپول اگر قبول نکردن، خودت سر خود بگیر و هر سه روز ...

میگم زینبی کی میپرسن واسه شیاف یا آمپول؟ دیروز که چیزی به من نگفتن.میتونم بعد از انتقال بهشون بگم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره متاسفانه بعضی اینجور فکر میکنن.من قبل دکتر رفتم پیش یه طب اسلامی برای ذخیره پایین تخمکم همین که ...

ببخشیدا این حرفا همش حرف ..... اگه مشکل شرعی وجود داشت این همه مراکز ناباروری و این روشها وجود نداشت ، من اصلاً هیچ ارزشی برای این حرفا قائل نیستم و مطمئنم بچه های ای وی اف هیچ فرقی از هیچ جهت با بچه های دیگه ندارن ، خوبه یه ذره سطح فرهنگ و شعور بره بالا ، من نه اینکه الان خودم درگیر این موضوع هستم این نظرو داشته باشم حتی تو دوره مجردیم هم بچه های متولد شده از طریق ای وی اف رو دیدم و هیچ وقت هیچ نظر منفی ای نداشتم ، ای کاش همه ما آدمها رو اعمال خودمون این همه دقت میکردیم بجای اینکه رو قضیه های دیگه تمرکز داشته باشیم ،،، 

میگم زینبی کی میپرسن واسه شیاف یا آمپول؟ دیروز که چیزی به من نگفتن.میتونم بعد از انتقال بهشون بگم؟

دلارام جان ببخشید من نظر میدم ، وقتی میریم برای انتقال آماده بشیم از همون اول دفترچه بیمه رو میگیرن بعد از انتقال دفترچه رو به همسرا می دن تا داروها رو بگیرن ، شاید فرصت نشه همون روز قبل از اینکه دارو بنوسن بهشون یادآوری کنید یا اینکه موقع دادن دفترچه بهشون بگید ولی تعداد زیاده و یادشون بره ، پس بهتره قبل از روز انتقال باهاشون هماهنگ کنید که داخل پروندتون بنویسن من خودمم میخوام اگه این بار خواستم انتقال بدم همین کارو انجام بدم 

عزیزمم هیچی ندادن بهم ازمایش برام نوشتن ک یکم پیش دادم چون قراره چهارشنیه هیستروسکوپی شم .ازمایش کم ...

عزیزم محکم کاری میکنن دیگ ...اول هیستروسکوپی میکنن بعد تخمک کشی؟؟؟این ماه پانکچر هم میشی؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم محکم کاری میکنن دیگ ...اول هیستروسکوپی میکنن بعد تخمک کشی؟؟؟این ماه پانکچر هم میشی؟؟؟

هنوز چیزی راجب تخمک کشی نگفتن فقط گفتم ک بعد عمل هر شب تا ۳۰ ماه ال دی بخورم☹