2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بنظرم درستش اینه که تا جای ممکن زن و شوهر در این رابطه ناباروری هیچکسو در جریان نزارن و بهتر که این ...

دقیقا، اتفاقا اول دکتر گفت به خواهر شوهرش ربطی نداره، بعد خود خانمه گفت تو رو خدا خودت بهش بگو، اگر نذاری بیاد داخل فکر میکنه مشکل دارم😢😢😢😢

بعدم دکتر قشنگ زد تو دهن اون فضول، کیف کردم

ای بابا عجب،  آره گلم میشه،یادمه توضیحات پرسیدن آمپول یا شیاف، منم گفتم قطعا فقط شیاف  و ...

سلام زینبی جون..حالا که حرف از پرونده شد، یه سوالی که خیلی ذهن منو شوهرمو مشغول کرده  بپرسم ؟

ما به هییییچکی نگفتیم رفتیم آی وی اف کردیم..هرچی دارو و آزمایش بوده هم تا الان قایم کردیم.حتی اسم دکترمونم هر کی میپرسه اسم یه دکتر زنان معمولی میگیم که شک نکنن!!!

هر چند میدونیم بدونن دوقلو داریم شک میکنن..ولی از اونجایی که مامانم خودش و خالم خیلی فامیلای مامان دوقلو دارن میگیم ارثه😂😂

ولی  موقع زایمان بیمارستان که برم..یه وقت بالای تختم ننویسن این بیمار ای وی افیه😐!؟

یا پرستارا بیان جلو کسی که همراهم اومده همه چی رو لو بدن بگن این همونه که آی وی اف کرده😓

ما خیلی سختی کشیدیم که کسی نفهمه..این فکر که بعد این همه عذاب راحت لو بریم برام مثه کابوس شده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم، منم بعد از انتقال شما فهمیدم روزی دو شیاف 400 و هر سه روز آمپول پروژسترون، بهترین حال ...

برای آی یو آی که همون شیاف سیکلوژست 400 داشتم ولی برای انتقال میکرو شیاف اندومترین فکر کنم 100 دادن کلاً به نظرم در مورد انتقالم خیلی دز پروژسترون رو کم برام نوشتن منم اون موقع واقعاً هیچی نمیدونستم و چون نمیدونستم هیچ وقت از کسی هم نپرسیدم بعدش متوجه شدم ، نمیدونم چرا انگار انتقال اولم خیلی داروهامو ضعیف انتخاب کردن مثلاً فقط سینال داشتم یا همین شیاف بعدش درواقع هیچ داروی خاصی نداشتم شایدم چون تو پروندم همه چی اوکی بود نیاز ندیدن ، این دفعه میخوام بهشون بگم هرچند هرچی میگم اونا کار خودشونو انجام میدن ولی بهرحال تیری در تاریکی هست شاید بعضی از پیشنهادامو قبول کنن فعلاً که در مورد پی آر پی مخالف بودن 

سلام زینبی جون..حالا که حرف از پرونده شد، یه سوالی که خیلی ذهن منو شوهرمو مشغول کرده  بپرسم ؟ ...

اااا منم نمیخوام کسی بفهمه و تا الان که انتقال دادم فقط خودمو همسرم میدونیم.اطرافیان منم همه کنجکاون😓هر راهی رو دونستی به منم بگو😰

سلام زینبی جون..حالا که حرف از پرونده شد، یه سوالی که خیلی ذهن منو شوهرمو مشغول کرده  بپرسم ؟ ...

سلام عزیزم، منم همین ترس رو دارم گلم ولی کلی تو گوش دکترم خوندم بالای سرم چرت و پرت ننویسن، و به پرستارها هم بگه دکترم، دیگه فکر نکنم رعایت نکنن چون اسرار پزشکی هست و اگر بدون اجازه ما بگن، ما حق شکایت داریم

یه بنده خدایی به کل فامیل گفته بود ivf کرده، بعد بچه اش 4_5 ساله بوده، داشتن با بقیه بچه های فامیل بازی میکردن، که دعواشون میشه و بقیه واسه مسخره کردن میگن، برو بابا، بچه آزمایشگاهی

طفلی بچه هم با گریه میاد میگه مامان بچه آزمایشگاهی یعنی چی😢😢😢😢 بقیه بهم میگن

واسه همین هر چی مخفی کاری بیشتر، بهتر

فقط زن و شوهر بدونن

برای آی یو آی که همون شیاف سیکلوژست 400 داشتم ولی برای انتقال میکرو شیاف اندومترین فکر کنم 100 دادن ...

عزیزم واسه شیاف 400 که قطعا قبول می کنن

اما برای آمپول اگر قبول نکردن، خودت سر خود بگیر و هر سه روز بزن

واسه prp چرا مخالف بودن؟؟ 

زینب جون بازم زنگ زدم واسه استفاده اینو فولیک از ماما پرسیدم،،واقعا خیلی مسخره ان میگه باید بیایی ویزیت بشی بعد دکتر بهت میگه باید استفاده کنی یانه!!!گفت مشاوره تلفنی

نمیدیم،،حالا روز اول گفت تا چهارماه باید استفاده کنی دیگه چیزیم نگفت که چه زمانی قطع بشه یانشه،بنظرت اگه بخورم مشکلی پیش میاد اخه راهم دوره بخام برم پیش دکتر،،قراره ۲۰برم واسه ازمایشاتم نوبت دارم گفتم یه دفعه برم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

نه گلم.من خودم بیمارستان کار میکنم.اتفاقا زنان وزایمان هم هستم.این چیزا کاملا محرمانه بین شما و کادر درمان میمونه.

ختی این موضوع که شما نمیخواین کسی بدونه هم موقع تحویل شیفت به پرستار شیفت بعدی گزارش میدن.اصلا جای نگرانی نداره

نمیدونم عزیزم، منم بعد از انتقال شما فهمیدم روزی دو شیاف 400 و هر سه روز آمپول پروژسترون، بهترین حال ...

زینبی جان  سلام. این سوال منو که بالای این پستته میتونی جواب بدی؟ دنبال دکتر میگردم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اااا منم نمیخوام کسی بفهمه و تا الان که انتقال دادم فقط خودمو همسرم میدونیم.اطرافیان منم همه کن ...

ما که کلی فیلم بازی کردیم که نفهمن.یه مدت خودمو زده بودن به مریضی.زنگ میزدن حال و احوال کنن بینیمو میگرفتم که مثلا من سرما خوردم..

یعنی هر کی  نیومده بود خونمون قشنگ روزای انتقال نوبتی اومدن خونمون!!منم الکی تو خونه جوراب ضخیم و شال و کلاه میکردم میرفتم زیر پتو که لرز دارم😅

دیگه خودمم از این همه فیلم و دروغ خستم شده بود..الان دیگه فقط تا میان خونمون آمپولا و شیاف و قرصا رو سر به نیست میکنم.

میترسم آخرشم این میکرو کردنمون یه جا درز پیدا کنه

@زینبی_بابا    

پست بالایمو بخوون مرسی

اخه چرا این دکترااا اینقد بیخیالن روز اول دریت به مریضاشون نمیگن چکار کنن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم، منم همین ترس رو دارم گلم ولی کلی تو گوش دکترم خوندم بالای سرم چرت و پرت ننویسن، و به پرس ...

الهی بمیرم برای اون بچه ، چقدر پدر و مادر بقیه اون بچه ها شعورشون پایین بوده ، بعضی ها چقدر درکشون پایین آخه

عزیزم واسه شیاف 400 که قطعا قبول می کنن اما برای آمپول اگر قبول نکردن، خودت سر خود بگیر و هر سه روز ...

والا پرونده رو دوباره دکتر خوند و گفتن که نتیجه مثبتش اثبات نشده و انجام نمیدیم ، خیلی سفت و سخت گفت انجام نمیدیدم حالا من بازم تا اون موقع چند بار میگم بهشون ولی اینبار که رفته بودم که موفق به قانع کردن دکتر نشدم ، فکر کنم قضیه همینه که میگن رحمت خوبه و دستکاری نشه بهتره