2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا گل دخترم روز ۴شنبه بدنیا اومد برای تک تک عزیرانی که التماس دعا داشتن مخصوصا منتظرا دعا ...

مبارک باشه الهامی جوون زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه😍😍😍

خدا جونم شکرت...
نه ببخشید من گونال و عضلامی می زدم ولی ستروتاید ووو دور ناف 

اها ميگم ستروتايد تا چن روز زدي چقدر خريدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی عزیزم ولی انقدر ناامیدم که اصلا نمیتونم دوباره دل شکستمو قانع کنم برای ۵ روز ودی شوهرم رفته دار ...

اینطوری نگو دلم میگیره.شاید خدا معجزشو توی این پنج روز به هممون نشون داد.توکل به خودش.

مهسا جان امیدوارم جواب بگیری. چهار نفر بشیم برات ختم صلوات برداریم نفری صدتا.من برات میفرستم خودت هم ...

منم میفرستم انشاءالله خدا معجزه کنه ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اها ميگم ستروتايد تا چن روز زدي چقدر خريدي؟

والا یادم نیست تو یه دفترچه نوشته بودم پیداش نکردم 

ولی یادمه دکتر میگفت حتما بین ساعت ۴تا۶ بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه منم اسفند ۶۸ همسنیم

آره لب مرزی ها مامان ماهک یکم دیگ صبر میکردی ۶۹ میشدی..من دختر خوبی بودم یک فروردین بدنیا اومدم ..یعنی لب مرز ۶۷ بودم😁😁😁

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏