2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
زد ۱۰ هفته‌و ۳ روز راستش من هر سونویی میرم ی سن میده

عزیزم حس میکنم آمپولت هم باید قطع کنه، انوکسا رو میگم، استراحت مطلق نکن خطر داره، تو خونه چرخ بزن، نمیگم آشپزی کن و ظرف بشور ولی خیلی مراقب باش

تا وقتی خون ریزی نیست اصلا نباید دائم بخوابی

ممنونم عزیزم اره راستش غذا هم رو تخت میخورم ممنون که گفتی برای مصرف اب نمیدونستم حتمن اینکارو میک ...

نکن عزیزم خطر داره، دکتر منم به بیماریهایی که هماتوم دارن پروژسترون میده در حد همون شیاف و انوکسا قطع میکنه، اما فقط میگه خرید نرو و این چیزا، حتما عضلات پاهات رو منقبض کن دائم، یعنی دائم شل و سفت کن که خدای نکرده خون تو پاهات لخته نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم گرونه، آزاد بخر، هر جور شده گونال اف گیر بیار این چند وقت دوستان خریدن، تازه تعداد بال ...

ماما شهرمون برام مينويسع؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی عزیزم.گلم شوهرم مشکل داشت.شیراز کلینیک دکتر رستمی انجام دادم.

میشه بپرسم مشکل شوهرتون چی بود؟مورفو حرکت ودی اف ای چندبود؟منم شیراز هستم؟دکتررستمی هزینه میکرو چند؟شوهر منو به علت دی اف ای ۳۶رد کرد ....دیگه نرفتم پیشش.....خودشم برای انتقال اینا میاد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
روز چندم رفتی من امروز رفتم شوهرم عصبانی شده میگه خودت باعث میشی منفی بشه 😔

عزیزم هییییییییییچ ربطی نداره، از همون اول روال زندگی قبل از انتقال رو باید داشته باشی

این حموم نرفتن از کجا اومده🤔🤔🤔🤔

بیا حالا هی بگو چرا سوال می پرسی بچه ها میگن جنین ۳ روزه بهتره انتقالش بلاست ضعیف میشن خوب منم باز ا ...

عزیزم بچه ها از روی حس خودشون دارن میگن گلی

معتبر نیست این جور صحبت ها، استرس الکی نگیر😉😉😉

به قول خودت مشکلی نداری، میایی میگردی، مشکل میسازی 🤪🤪🤪

الهی عزیزم مگه مشکلی هست که تو خونه موندی؟ 

نه والا.شکر خدا مشکل اساسی نداشتم تا الان..ولی میگم که دکترم خیلی حساسه.شوهرم جای من میره پیش دکتر..دکترم ترسوندتش میگه حالا که دوقلو داره اصصصلا نباید تکونش بدی.

هر جا میره به هر کی میگه دوقلو داریم..میگن ای وای😨بارداری خطرناکیه..نباید سرپا واسته.ماشین قدغنه.باید بخوابه و ...

شوهرمم دیگه وسواس گرفته..تا بلند میشم از جام میگه میخوای چیکار کنی!؟چرا اینجوری تند راه میری!اینجوری نشستی خطرناک نیست برا جنینا؟یه عطسه کنم تا نیم ساعت میگه خوبی؟؟چیزی نشد؟

دکتر تغذیه رفتیم..بعد یه لیست خوراکی بدمزه😣

یه ساعت در مورد فرق بارداری طبیعی و آی وی اف حرف زد

میگفت کسی که طبیعی باردار میشه بدن زن اون جنین رو راحت میپذیره مثه زنای قدیم که هیزم بار میکردن چیزیشون نمیشد.

ولی آی وی افی ها بدن به سختی با اون جنین کنار میاد و باید کااااامل احتیاط و استراحت کرد.مخصوصا شما که دوقلو دارین

تو دل خودم گفتم چه ربطی داره..همونایی که طبیعی باردارم میشن سقط زیاد پیش میاد😕

خیلی روز خوبیه به شرط اینکه قبلش ضدحال نخوری😅 قبلش دکترم اومده میگه انتقال بده ولی برو عشقو حال، به ...

عزیزم اصلا این جوری نیست، به ماها هم وقتی انتقال دادیم گفتن برید سر زندگی عادیتون😉😉😉

ولش کن بابا توجه نکن  ایشالا خیره مواظب خودت باش حسابی استراحت کن

مامان ماهک تو دیگه چرا😈😈😈😈 من هزار بار برای دوستان نوشتم استراحت بده، باز میایی میگی استراحت کن

آیا حق ندارم با ماهیتابه آنا جون بیام برات

الهی عزیزم شک ندارم سالمه، منم این جوری میشد تو هفته های پایین‌تر که بودم گوشت قرمز رو سارا گلی حتم ...

باشه عزیزم...ممنون 💙💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه والا.شکر خدا مشکل اساسی نداشتم تا الان..ولی میگم که دکترم خیلی حساسه.شوهرم جای من میره پیش دکتر.. ...

عزیزم دیگه واقعا پیاز داغشو، روغن آشو زیاد کردن😂😂😂

چه خبره این همه تفاوت واسه بارداری طبیعی و ivf

این آقایون خیلی باحال میشن، حس دکتری بهشون دست میده 

منم اون اوایل تهوع داشتم چند بار بیمارستان رفتم، تا میگفتم ivf، ماماها شروع میکردن که ای وااااااای چرا ایستادی، چرا راه میری🤣🤣🤣 منم میگفتم وا مگه چیه؟؟!!! 

خب بهشون حق میدادم، اونها که سواد ناباروری ندارن، نظر غیر تخصصی میدادن

اما بارداری دو قلو های ریسک هست ولی نه اینکه همسرت جای شما بره دکتر و از عطسه بترسی، یا حموم نری، یا تو ماشین یه دوری نخوری

گلم حالا نمیگم مثلا برو مسافرت شمال ولی در حد یه پارک کوتاه رفتن، اون هم روزایی که آلودگی نیست خیلی عالیه

شما حتی اگر ivf هم نبودی، تو شرایط الان تو محیط شلوغ نری بهتره به خاطر این ویروس ها و... 

ولی دائم خوابیدن و... برات خوب نیست که

حتی نمیگم غذا درست کن ولی ریلکس باش گلی، بقیه رو تونستی آگاه کن