2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم.ممنونم ازت.مرسی🌹😚😍 به امیدخدا میری واسه مامان شدن 😊من برات دعا میکنم

سلام خوبی؟نی نی ما چطوره ؟حستو خریدارم فاطمه 😘🌷

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره امروز سونو شدم.ضخامتم ۹.۳ بود و سه خطی.فردا باید یه آمپول hcg۵۰۰۰ تزریق کنم از پس فردا هم به مدت دو روز یه آمپول پروژسترون تزریق کنم.به امید خدا پنج شنبه هم میام رویان جوجه یخی های خوشگلمو با خودم ببرم خونه😍😍😍

@مامان_ماهک10    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه هااااااا فردا ازمایش میدم صبح ساعت ۸ جوابشم ساعت ۱۲ حاضر میشه نمیدونم چی میشه جوابش➖➕ ولی خیلی ناامیدم میدونم منفی میشه دعام کنید لطفا 🙏🙏🙏🙏هیچ علایمی ندارم که دلم خوش باشه 😔

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
برا ویزیت دکتر جنتی مطبش رفتین یا ابن سینا؟زود وقت میدن؟

ما مطبش رفتیم اما اصلا ازش خوشمون نیومد.آخه بچه ها خیلی ازش تعریف میکنن اما اصلا اون طوری نبود که تعریف کرده بودن.همش عجله داشت ما رو زودتر بفرسته بیرون و مریضای دیگه رو ویزیت کنه.بدون درست نگاه کردن به پرونده و آزمایشات هم تا شنید که تسه شده قبلا فوری نامه نوشت برا عمل میکروتسه😐😐

حالا شما یسر برین ویزیت بشین شاید مثل بقیه دوستان ازش خوشتون اومد.شاید ما استثنا بودیم.چون همه بچه های تاپیک از باحوصله بودن و دقیق بدنش تعریف میکنن اما برا ما که اینطور نبود.ولی حتما تونستین یبار پیشش ویزیت بشین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بالاخره امروز سونو شدم.ضخامتم ۹.۳ بود و سه خطی.فردا باید یه آمپول hcg۵۰۰۰ تزریق کنم از پس فردا هم به ...

ای جونمممم ایشالا بسلامتی عالیهههه همه چیت جنینات چند روزه بودن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود