2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048798 بازدید | 684669 پست
ما مطبش رفتیم اما اصلا ازش خوشمون نیومد.آخه بچه ها خیلی ازش تعریف میکنن اما اصلا اون طوری نبود که تع ...

والا دکتر صدیقی رو هم تعریف کرده بودن.ولی منم ازش اصلا خوشم نیومد.یا دکتر شیوا.اصلا پرونده مو نخونده بود

خدایا شکرت  
از سوم تا نهم روزی دو تا از دهم تا الان روزی سه تا.الانم بهم گفتن روزی سه تا ادامه بدم

سونو قبلیت اندوت چند بود؟😁

به من دکتر از ۳ پری تا ۶ گفت ۲ تا ولی از ۶ به بعد ۳ تا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو قبلیت اندوت چند بود؟😁 به من دکتر از ۳ پری تا ۶ گفت ۲ تا ولی از ۶ به بعد ۳ تا 

روز دوم پریودی ۶ بود اما چهار روز بعد که رفتم سونو گفتن ضخامت کم شده و داروهای انتقال رو براش شروع کنین.دیگه عددش رو نگفتن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بالاخره امروز سونو شدم.ضخامتم ۹.۳ بود و سه خطی.فردا باید یه آمپول hcg۵۰۰۰ تزریق کنم از پس فردا هم به ...

عزیزم به سلامتی و دل خوش مامان خوشگل 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ما مطبش رفتیم اما اصلا ازش خوشمون نیومد.آخه بچه ها خیلی ازش تعریف میکنن اما اصلا اون طوری نبود که تع ...

راحت وقت گرفتین؟چند روزه وقت میدن؟پس به نظرت دکتر سجادی بهتر بود؟

خدایا شکرت