2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
باهاش که در ارتباطم دیگه میگه حد اخر پروژسترون همینه و باید استراحت کنی چیز دیگه ایی نگفته راستش

ایشالله که به زودی رفع میشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترت کی؟ ازمایشات ایمنی را دادی 

نه ندادم 

دکترم طرازیه

فقط انعقادیو دادم فهمیدم هیتروزیگوتم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانما تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده  ب امید خدا ان شالا ک همتون دلتون خوش بشه براتون دعا میکن ...

سلام.

به نظرم یک بار حداقل بیاین تهران و همسرتون آزمایش های کامل رو بدن.

و با اورولوژیست صحبت کنین .یک دوره دارو بخورین و اقدام کنین ، اگر خیلی اوضاع اسپرم وخیم نیست. وگرنه خوب یکسره برین میکرو.

ما دوبار بهمون گفتن میکرو ، ولی بار اول بعد از دارو خوردن شوهرم و عکس رنگی دادن من ، طبیعی باردار شدم.

هزینه ها هم بالاست . مخصوصا اگر رفت و آمد بخواین بکنین .

چند مرکز هم هستن که دولتی اند و با تخفیف ۸۵ درصد انجام میدن.

خانمه میگفت ۴ تومن شد از اونا.

اگر پیداش کنم براتون میپرسم کدوم مرکز بود. توی تهران بود و راضی بود.

من رویان نبودم البته ، ابن سینا میرفتم. رویانم تعریفشو میکنن.

حتما چکاپ ها رو برو ، بعد با نظر دکترتون تصمیم بگیر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دلارام جان سینافکت برای چی میدن تو سیکل انتقال؟ چند روز تزریق میشه از کی تا کی؟ منرفتم ویزیت دکتر ع ...

عزیزم من هم سیکل پانکچرم هم انتقالم طولانی بود.هر دوتاش ال دی و سینافکت رو داشتم.

برا انتقال از دوم دی ماه که چهار سیکل پریودم بود ال دی شروع شد و ۱۵ دی ماه که ۱۸ سیکلم بود سینافکت شروع شد تا ۲۸ دی.۲۹ دی سونو شدن ضخامتم بالا بود چند تا فولی هم داشتم.دکتر گفت چون فولی داری آمپول زیاد تاثیر نکرده دوباره تا ۴ روز آمپول تزریق کن تا خط ۵۰ سرنگ انسولین دوباره بیا سونو.بعد از ۴ روز که رفتم فولی ها رشد نکرده بود ضخامتم هم کم شده بود.دیگه استرادیول برام تجویز کردن و دوبارخ آمپول سینافکت اینبار تا خط ۲۰ سرنگ انسولین.

فکر کنم کارکردش اینه که از رشد فولی ها و فعالیت تخمدان ها جلوگیری میکنه.واسه پانکچرم هم که داشتم روز ۱۵ بعد از تزریق سینافکت رفتم سونو کیست داشتم که گفتن بار تزریق رو ادامه بدم تا ۵ روز.بعدش رفتم سونو کیست از بین رفته بود و برام داروها رو شروع کردن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خیلی ممنون انشالله قسمت همه کار خاصی نکردم فقط دو هفته رو دست به سیاه و سفید نزدم و قرص استرادیولم ...

استرادیول خارجی از کجا گرفتی عزیزم؟

مارک jennapharm هست یا از این دایره ایها ترکیه ای؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله عزیزم، سینافکت رو زمانیکه پروژسترون شروع بشه قطع میکنن یعنی روز قبلش، برای من که اینجوری بود

امکانش هست ضخامتم خوب باشه و بخوان مثلا سه شنبه انتقال بدن؟ بنظرت با خودم ببرمش مرکز اونجا هم بپرسم اگه گفتن تزریق کن اونوقت تزریق کنم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم من هم سیکل پانکچرم هم انتقالم طولانی بود.هر دوتاش ال دی و سینافکت رو داشتم. برا انتقال از دوم ...

دکتر من گفت پریود شدی دکاپیتل میدم بزنی! نمیدونم همون تاثیر سینافکتو داره یعنی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها خوبین؟من الان یه هفتست سزارین کردم هنوز سرحال نشدم و داغونم این طبیعیه؟

بعد سوالی ک دارم اینه ک من هنوز نمیتونم به پهلو بخوابم تا میام برم به پهلو اصلا نمیشه درد نمیزاره شکمم یجوری میشه چیکارکنم؟‌

اگر گن ببندم تاثیر داره تو جمع کردن شکم پهلو تا بزاره به پهلو بخوابم؟اگر گن خوبه چه نوع گن و چه مارکی خوبه لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه خیلی تو عذابم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
میشود عزیز تبریک میگم مبارکت باش علائم داشتی غذا چی خوردی داروهات چی بودن بار چندمت بود

ممنون عزیزدلم.علائم هیچی نداشتم فقط گاهی زیر دلم تیر میکشید.غذا همه چی خوردم بجز چیزای کافئین دار و زعفرون و دارچین.داروهامم استرادیول،آ اس آ،فولیک اسید،آمپول پروژسترون،شیاف فرتیژست،ویتامین دی.اناکساپارین