2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
بله چون خونريزي داشتم متوجه نميشدم يه بار آمينو شور دادم كه منفي شد بعد يك هفته بعدش دوبار آمينوشور ...

خیلی ناراحت شدم.

ان شاالله به زودی بارداری راحتی داشته باشی ، 

حق داری ، من خودم یک سقط زیر ۳ ماه داشتم ، و کلی وسواس شده بودم ، ولی توکلت به خدا باشه ، حتما بهترین ها در انتظارته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روزه بود آره بی بی که مثبت شد دوتایی طاقتمون تموم شد اما همش نگرانم بتام مثل دفعه قبلیت بشه شاید ...

عزیزدلمممم 

اصلا فکر منفی نکن 

من روز ۱۴ بتام ۲۰۶ بود 

تو ماشالله روز ۱۲ خیلی خوب و عاالیه 

نگران نباش گلم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آخی ازت خبری نداشتم فکر کردم فعلا بیخیال شدی ایشالا که میمونه،من سری قبل ۳تا جنین داشتم اینبار یکی ...

تمام روز ب دعا میگذرونم 

کم میام سایت خیلی کم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام عزیزم برای بچه که اتفاقی نمی افته خاطرت جمع ولی چه خبره این همه دوز پروژسترون 🤪🤪🤪🤪 فکر کنم ...

اتفاقا تماس گرفتم ...گفتم  شلوغه ساعت هفت رنگ بزن 

عزیزم همون مقعدی وحشتناک اذیت میشم 

انگار فقط حالت دفع دارم یعنی تمام مدت تو دستشویی دارم زور میزنم (ببخشید ببخشید) 

تا حدود دو ساعت بعد هر دستشویی هم سوزش شدیددد مقعدی دارم 

کلا داغون شدم 

ولی حقیقتش ترسم فقط بخاطر بچه هست 

اخه اینهمه فشار میترسم خطرناک باشه😔😔😔

خودمم تعجب میکنم 

پروژسترون ۴۰۰ روزی ۳ تا 

دوتا هم امپول هرروز میزنم 

ندیدم تاحالا کسی این حجم دریافت کنه 

البته من روز ۱۰ انتقال ک لکه بینی داشتم دز برد بالا و تا الان هم همینجور ثابته 

سلام عزیزم برای بچه که اتفاقی نمی افته خاطرت جمع ولی چه خبره این همه دوز پروژسترون 🤪🤪🤪🤪 فکر کنم ...

زینبی بابا جون استرادیول ومعمولا تا کی ادامه میدن؟ کلا تا اخر باید دارو مصرف کنیم؟

خیلی ممنون انشالله قسمت همه کار خاصی نکردم فقط دو هفته رو دست به سیاه و سفید نزدم و قرص استرادیولم ...

مبارک باشه به سلامتی جوجه(ها) بغل بگیری

استرادیول خارجی بسته ایی چقد گرفتی راحت گیر آوردی؟؟؟

مبارک باشه به سلامتی جوجه(ها) بغل بگیری استرادیول خارجی بسته ایی چقد گرفتی راحت گیر آوردی؟؟؟

سلامت باشی

قیمتشو نمیدونم چون با چند تا داروی دیگه بود شد ۷۰۰

تهران داروخانه دکتر حاجی نژاد گرفتم 

من ۵ دی ماه انتقال دادم  دقیقا دقیقااااا منم تمام ارزوم و تمام دعاهام اینه ک خدا نگه داره برام ...

عزیزم شما نی نی داری؟

الهی بسلامت ب دنیا بیاد.. 

امضاتو خوندم کلی دلم شکست و دعات کردم.. 

نی نی تو دلته امضاتو عوض کن😍😍😍

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
عزیزم شما نی نی داری؟ الهی بسلامت ب دنیا بیاد..  امضاتو خوندم کلی دلم شکست و دعات کردم..&n ...

بله عزیزم اگه خدا لطفش همیشگی باشه برام و حفظ کنه برام 

حقیقتش دوست داشتم امضام بزارم تا اگه کسی خوند متوجه بشی در ناامیدی بسی امید هست پایان شب سیه انشاءالله سفید هست😁🥰🥰

واسه منم که منفی شد 

چیییی

بی بی زدی؟

زود زدی فکر کنما

حداقلش روز ۱۲ یا ۱۳ باید میزدی...

بتا قبل از ادرار تو خون ترشح میشه بخاطر همین بی بی زود نشون نمیده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
elena جون با توجه به دوشاخ بودن رحم ،جنینتون رو کدوم قسمت گزاشتن؟منظورم چپ یا راست

من درست نفهمیدم  کجا گذاشتن فقط شنیدم دکتری ک انتقال داد ب ی دکتر دیگه ک اونجا بود داشت میگفت ک گذاشتم اون شاخ بزرگه...