2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
چیییی بی بی زدی؟ زود زدی فکر کنما حداقلش روز ۱۲ یا ۱۳ باید میزدی... بتا قبل از ادرار تو خون ت ...

الکی گولم نزنید با این حرفا خودم همشو از برم 😭😭😭😭😭😭😭بگید منفی شدی خلاص 😢😢😢

عزیزمم جنین چند روزه انتقال دادی؟

۳روزه بودن جنین هام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا شکرت😢😢😢😢 بچه ها مثبت شدم.بتای ۴۵۰ انشالله روزی همه منتظرا

وای الهی شکر وای چقدر خوشحال شدم فاطمه مبارکت باشه وای خدایا انرژی مثبت گرفتم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
چی بگم خداکنه برای منم خوب باشن یاحداقل ایشالله همشون جنین بشن.وای استخرضررداره?اح شوهرم رفته.😡😡😡

ان شاءالله جنین های عاااالی برات تشکیل میشن...

نه فکر نکنم بد باشه استخر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
اره روز دهم کلا زوده برای بی بی چک سری قبل که ۳ تا بودن دکتر بم گفت بیشتر از یکی رو روز دهم نشون می ...

واسه من دوتا بود یکی بلاست یکی هم حدود چهار روز اینا هم با pgs برامون موند 

باور کن داروهامو گذاشتم کنار امپولی که ظهر باید میزدمو نزدم 

اما وقتی گفتی تو هم به زور یه هاله دیدی و الان قشنگ هاله پیداست یه کوچولو دوباره ته دلم امید جوونه زد 

تو رو خدا برام دعا کن خدا شاهده بیشتر واسه شوهرم دلم میسوزه برای من خیلی خرج کرد قرض کرد نمیخواستم پیشش شرمنده بشم .

خدایا شکرت😢😢😢😢 بچه ها مثبت شدم.بتای ۴۵۰ انشالله روزی همه منتظرا

تبریک میگم عزیزم

خداروشکر

ان شاء الله قسمت همه منتظرا 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم برا این سوال پرسیدم چون خودمم همین امپول رو داشتم و روز 21 ازمایش دادم.ان شاءالله که خیره.با خ ...

سلام عزیزم..

شما هاچ سی جی داشتید؟ چندتا و چند روز یه بار تزریق میکردید؟