2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
خودت انتقال دادی ؟  چطور به شوهرم به مادرشوهرم جاریم به همه باید توضیح بدم  این قسمتش وح ...

قرار نیست که به همه عالم و آدم توضیح بدی .این چیزیه بین خودت و شوهرت.

مثل این میمونه که اقدام طبیعی داشته باشین بعد باردار نشین و هر ماه بخواین به عالم و آدم توضیح بدین که نشد خب اونا چکارن.این یه چیز خصوصی بین شما دو نفره.فوقش اینه که شوهرت به مادر شوهرت بگه منفی شد.در همین حد.بقیه این وسط چکارن که بخوای توضبح بدی

ببخشید اگه تند حرف زدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوب هستین ؟

بچه ها من روری ۳ تا شیافت پروژسترون 

با دوتا امپول پروژسترون میزنم 

حالا مشکلی با امپول ها ندارم 

ولی شیافت ها واژینال ک میزنم لک میبینم 

مقعدی ک میزنم فقط سوزش شدید دارم و همینجور حالت دفع 

خیلی خیییلی اذیت شدم 😭😭😭

کسی بوده مثل من ؟

خیلی میترسم ...اخه ناخوداگاه فقط مجبور میشم زور بزنم 

میگم نکنه برای بچه اتفاقی بیوفته😭😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وای خدایا تبریک میگم چقدر خوشحال شدم عزیزم اگه تونستی بیا از علائمت کارهایی که کردی بگو

خیلی ممنون

انشالله قسمت همه

کار خاصی نکردم فقط دو هفته رو دست به سیاه و سفید نزدم و قرص استرادیولم خارجی بود تنها فرقم با سری قبل همین بود امپول سینافکتم میزدم قبل انتقال که سری اول نداشتم

علامتم فقط گرفتگی خفیف رحم

سلام دوستان

کسس بوده سیکل انتقالش با دکا شروع شده باشه؟

من دوباره پانکچر کردم و امروز سونو کردن ببینن میشه فردا که جنینام سه روزه میشن انتقال بدند و چون ضخامت طبق معمول کم بود دکترم گفت فریز کنن برام 

گفت پریود شدی بیا دکا بنویسم بزنی شاید به انتقال قبل عید برسی

دکا رو چندم سیکل میزنن؟ دکا مشابه دیفرلینه؟ یا باعث میشه ضخامت بالا بره؟ چند روز بعد نزریق دکا انتقال میدن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم