2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هر کی میدونه جوابمو بده من حدود سه چهار 

روزه بجای امپول شیاف ۱۰۰ روزی دوتا گذاشتم الان استرس دارم 

چون دکترم گفت باید روزی ۴۰۰ میزاشتی اونم مارک خارجی رو معرفی کرد (دیر جواب داد )

دارم رسما میمیرم از استرس 

میگم لابد ۴ روزه بهم پروژسترون نرسیده همش نابود شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر داروهای هورمونیه عزیزم که ماها دوره انتقال مصرف میکنیم منم هی بغض دارم ۵ شنبه شب رفتم امام زاد ...

من شوهرم احساساتی نیست اذیت میشه

همش براش عیر طبیعی اینهمه گریه من

😪

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عجله نکن من تازه دیروز روز ۱۵ انتقالم بیبی چکم خط دوم کمرنگ انداخت شاید بتات پایینه مال منم مشکوک بو ...

انشالله که اینطور بشم ،ازمایش دادی تو؟انشالله مثبتی

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
من شوهرم احساساتی نیست اذیت میشه همش براش عیر طبیعی اینهمه گریه من 😪

ببین طبیعه این حجم از استرس ولی ولی فقط خودت باید رو خودت کار کنی اروم باشی به چیزای خوب فکر کن فیلم های کمدی خارجی بگیر جلو تی وی دراز بکش ببین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هر کی میدونه جوابمو بده من حدود سه چهار  روزه بجا ...

همه اینارو به دکترت بگو ببین چی میگه چیزی نمیشه نترس ولی حتما به دکترت بگو

مرسی از راهنماییت عزیزم😘😘😘 ایشاله که شکمی باشه،چون دکترم مرده و واژینال همسرم اجازه نمیده😐

دکتر مرد برای اینکار همیشه یه دستیار خانم کنارشونه و اون آماده می کنه ببخشید داخل میبره بعد پارچه که روته دکتر دستگاه و میگیره و سونو رو می بینه

سلام خانما من این ماه میکرو دارم هایپربودم الان پریود شدم و میرم سونو باز بهم دارو میدن؟اطلاعی دارین ...

سلام عزیزم

منم 2 ماه پیش پانکچر شدم،هایپر بودم بعد اولین پریود دکتر هفته ای یه قرص کابرگولین داد 

تو دومین پریود رفتم دکتر واسم استرادیول با آزیترومایسینو ویتامین د داده 21ام باز برم واسه سونو

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
بیا، دکتر به این خوبی بعد هی به این بیچاره ها حرف میزنیم نمیگم همه خوبن ها ولی خداییش دکترت فرشته ...

اره واقعافرشته نجات منه,خداخیرش بده همیشه دعاش میکنم جا شمانباشه خیلی مهربونه.رفتم دکترهااا کلا5تافولیکول دارم الان,قراره دوشنبه باربرم نوبت پانکچربدن لعنتییییاااعصابم داغون شدازاون گفتم دوز داروهام زیادکنیدنکردن بعدالان میگن چه تنبله تخمدانات,دیگه هیچی الان فقط دوز روبردن بالاخداکنه اثرکنه,بنظرت میشه تودوروز؟؟؟

عزیزم فک کنم سیکل انتقالمون با هم هست، منم پریروز پریود شدم و از امشب داروها رو شروع میکنم و ان شاال ...

واای چه خوووب باهمیم  

چه داروهایی استفاده میکنی؟ منظورت از 3 خطی شدن یعنی چی؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین