2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم بعد از پانکچر گیجه آدم، یه کم برای همسرت ناز کن🤭🤭🤭

خخخ چشم اگرنازبکشه دیگه,این همش رومخ منه,میگه توبچه میخوای دیگه.ازامروزم برام سیتروتایدهم دادن سه تاکلا.خیلی دردداره عزیزم بعدپانکچر؟؟من ترسوام.قربونت عزیزمی ,ببخش هادردسرمیدم.گرفتی جوراب واریس رو؟پاک سمن اونهاکه استفاده کردن میگن خوبه ولی کشش یکم سفته ولی قیمتشم خوبه

آره گلم به جز قاعده آور ها، همون روال قبل رو داشته باش پیاده روی عالیه  رقص هم کم انجام بده چ ...

چشم عزیزممم مرسی,پس بعدانتقال هم پیاده روی کنم کمی؟راستی مادعوت شدیم روزمادر عروسی بنظرت انتقال دادم هم برم یاضررداره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ چشم اگرنازبکشه دیگه,این همش رومخ منه,میگه توبچه میخوای دیگه.ازامروزم برام سیتروتایدهم دادن سه تا ...

اصلا ستروتاید درد نداره خیالت راحت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چشم عزیزممم مرسی,پس بعدانتقال هم پیاده روی کنم کمی؟راستی مادعوت شدیم روزمادر عروسی بنظرت انتقال دادم ...

کیه بسلامتی انتقالت؟ 

وای منکه همسرم‌نمیزاره جایی برم 

من ۴ روز اول انتقال یزد بودم همش تو خونه بودم..بعدش با همسرم رفتیم شیراز ۲ روزم اونجا بودیم و شب باه ...

اخی عزیزم چقده خوبه هواتودارن قدرشون روبدون.خب تحمل کن تموم میشه.وایی اعصابم خورده شدیدصبح رفتم سونوفقط5تافولی خوب دارم.ازاول گفتماداروم روزیادکنن نکردن اینم نتیجه اش.توکل برخدا.

والا همسر من خیلی عذاب وجدان داشت، همیشه من ریلکس ش میکردم و بهش اطمینان خاطر میدادم هر چی خدا خواست ...

خخخ واچه جالب همسرمنم برعکس کله بیخیالی طی میکنه میگه دست خداست.خداروشکرنتیجه گرفتی.منم میخوام دیگه راجب دکترو...باهاش حرف نزن بیشتراعصابم بهم میریزه

اصلا ستروتاید درد نداره خیالت راحت

الان زدم درد نداشت.فقط بنظرت تواین دوروزه باگونال225 وستروتایدویدونه هاش ام جی رشدمیکنن فولی هابغیر5تا؟؟؟خیلی ناراحتم اینهمه دردسربکشیم وپول بدیم اخرپنج تافولی دارم

الان زدم درد نداشت.فقط بنظرت تواین دوروزه باگونال225 وستروتایدویدونه هاش ام جی رشدمیکنن فولی هابغیر5 ...

معمولا نوقع پانکچر بیشتره فولی تا تو سونو چند نفرو اینجا دیدم خودمم همینطوری بودم 

خواهش میکنم انشالله همه چی به خوبی برات پیش بره و به سلامتی زایمان کنی و یه آغوش گرم نی نی همه خستگی ...

قربونت عزیز دلم، ان شاء الله قسمت شما هم بشه بارداری کم درد سر و شیرین😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

معمولا نوقع پانکچر بیشتره فولی تا تو سونو چند نفرو اینجا دیدم خودمم همینطوری بودم 

برای توچندتابودن توسونو وموقع پانکچرچندتا؟سرم درد گرفته ,شوهرم میگه ول کن خداهرچی بخوادهمونه

نمیدونم که عزیزم قراره دوشنبه برم چکاپ,بعدش نوبت پانکچربدن وبعدش اگروضعیت رحمم خوب باشه انتقال بدن و ...

ببخشید قبلش هواسم نبود تو سیکل پانکچری ایشالا هرچی خیرته بشه نگران نباش جنین های عالی برات میشن