2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بچه ها من هوس موز کردم بنظرتون خوردنش عیب داره؟؟؟    

نه عزیزم چه اشکالی نوش جون نینیمون ک دلش خواسته

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزممممم همش بخاطر هورموناس که خوردیم و زدیم خداروشکر که شکوفه هاتون تو دلتونه و داره رشد میکنه سر ...

امیدوارم شما هم امروز خبرای خوش بیاین .هم بخاطر هورموناس هم اینکه همش تو خونه نشستیم...اخه من عادت داشتم به زیاد بیرون رفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممم همش بخاطر هورموناس که خوردیم و زدیم خداروشکر که شکوفه هاتون تو دلتونه و داره رشد میکنه سر ...

اره موافقم بشینین فیلمای کمدی ببینین خاطرات خنده دار بگین انرژیهای مثبت محیط و زیاد کنین

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اقا امروز روز مثبت شدنه ها تو یه تاپیک دیگه مثبت دیدم ایشالله منم مثبت بشم

الهی آمین عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
توم مثبتی حتماااا

فداتشم عزیزم

تو کی میری سونو اخر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
کسی با اولین میکرو جواب گرفته؟ 

آرهدبابا تو همین تاپیک خیلی ها اولین بار مثبت شدن.حتی اگه کسی رو ندیدی بار اول مثبت بشه بازم دلیلی نمیشی تو هم مثل اونا بشی.همیشه مثبت باش عزیزم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها واسه منم دعا کنین پریروز پریود شدم رفتم دکتر واسم استرادیولو آزیترومایسین نوشت 21 بهمن برم و ...

عزیزم فک کنم سیکل انتقالمون با هم هست، منم پریروز پریود شدم و از امشب داروها رو شروع میکنم و ان شاالله 21 برم سونو ببینم چی میگه، من یه سیکل کنسل شده هم چند ماه پیش داشتم به خاطر 3 خطی نشدن ضخامت