2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام به همگی من دیروز انتقال داشتم ۳ تا ۳ روزه انتقال دادن دیروز تا عصر چیزی نخوردم بعد یک سوپ ماهیچ ...

سلام عزیزم، همون روال زندگی عادیت رو ادامه بده، حالا چیزای خوشمزه هم به عنوان دسر بخور😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خیلی ببخشیداصلادستشویی شماره 2نمیاد توای یوای هم گفتن داشتم میترکیدم نیومداخر رفتم همون دستشویی ...

آره خیلی فرنگی بده، منم هر روز میگم دیگه از فردا فقط فرنگی ولی باز شکمم رو فرنگی کار نمیکنه 🤭🤭🤭

بالاخره یکی پیدا شد مثل خودم، تو خونه به هر کی میگم میخنده میگن تلقین میکنی 😂😂😂 مگه میشه رو فرنگی  شکم آدم کارنکنه😆😆😆

خلاصه کلی مایه خنده بقیه شدم

ایشالله اینطورکه میگی بشه.عجب بعضیاخیلی نامردن ادموناامیددلشکسته میکنن.برات ارزوی بهترینادارم انتقال ...

عزیزم واقعا به دولتی و خصوصی نیست 

کلی دوستان همون دفعه اول یا دوم دولتی مامان شدن

ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این ...

سلام الهامی عزیزم خوبی‌؟ 

امیدوارم حالت خوب باشه و هر موقع وقتش بود زایمان کنی

فقط دعا واسه ما یادت باشه

الهی عزیزم، تو بارداری خودبخود چون ورم بینی زیاد میشه نفس کشیدن هم سخت میشه، بعد زایمان خوب میشی وا ...

آخه تنگیِ نفسِ من از همون اول شروع شد! ۱ بار تو ماهِ دوم۱۲ ساعت اوژانس رفتم به خاطرش،... اونجا بعدِ کلی آزمایش گفتن، به خاطرِ ضربه شدیدِ ، که ما الان کاری نمی‌تونیم انجام بدیم براش چون حامله ای،...

اتفاقا از تو پرسیدم که وجدانم راحت شه، با خیالِ راحت ، بخورم  . از سرخ کردنی نگو که عاشقِ سیب زمینی سرخ کرده شدم  ، خدا به خیر کنه تا آخرش. 

راستی تیرویدت چنده، واسه من الان شده ۲.۹،هنوز دکترو ندیدم، گوگل میگه واسه ۳ ماه آخر اوکیه.

آخه تنگیِ نفسِ من از همون اول شروع شد! ۱ بار تو ماهِ دوم۱۲ ساعت اوژانس رفتم به خاطرش،... اونجا بعدِ ...

واسه منم 1.5 بود

آخ آخ چه قدر اذیت شدی عزیزم

سیب زمینی سرخ کرده از غذاهای بهشتیه🙈🙈🙈 

یعنی یه شکمو مثل خودم میبینم اعتماد به نفسم بر میگرده 

همش هم میگم تو شیردهی ورزش میکنم درست میشه🤪🤪🤪🤪🤪

نه عزیزم قطع نمیشه، نهایتش میشه شبی یکی  منم که طبیعی هستم دکتر بهم گفت تا 16 هفته بزار، ولی خ ...

فدات شم عوارض داره،تازه این یک هفته که قطع کردم فهمیدم همین پروژسترون پدرم رو درآورده بود

همون که دکترت گفته گوش کن، منم دکترم گفته بود و گرنه عمرا طبیعی باردار بشم و مشکلی نباشه پروژسترون استفاده کنم

بچه هامن مرکز دولتی هستم بنظرتون جنین رو انتقال بدم یه جای خصوصی و انتقالش بدم جنین خراب نمیشه؟

عزیزم دولتی و خصوصی خیلی مهم نیست 

میشه بیشتر توضیح بدی کجا بودی؟ سیکل انتقالت چه جوری بوده؟ 

بچه هامن مرکز دولتی هستم بنظرتون جنین رو انتقال بدم یه جای خصوصی و انتقالش بدم جنین خراب نمیشه؟

من دوتا جنین یه بیمارستان دیگه داشتم جوری شد که یهو بهم گفتن برو بیار 

مشکلی برای جنین ها پیش نیومد ولی وسیله حمل نداشتن یا ندادن 

و چون تنها بودم قشنگ مردم و زنده شدم تا جنینامو برسونم به بیمارستان مقصد نمیتونم بگم چه حالی داشتم فقط بخاطر نداشتن وسیله مناسب برای انتقال جنین ها