2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
مرسی عزیزم.

عزيز دلم انشاالله خدا به دلت آرامش بده طبيعي ني ني بزاره تو دلت 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دارم هنوز ولی کوچیک شده از ۴ شده ۱۸ در ده 

شما هم انوكسا داري ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم انشالله که خوبه خوب همه چی واست میره جلو واینبار مامانی میشی انشالله انشالله واقعا من که د ...

قربانت😙

بازم خداروشکر احتمال طبیعی داری انشاالله که واست میگیره من به اونم امیدی ندارم آخه با این لوله های بستم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انتقال دادی به سلامتی؟😍😍 به نظرمنم استراحت نکنی بیشتر نتیجه میگیری ...فقط داروهاتو سروقت و به موق ...

بله سارا جون، سلامت باشی😙 البته گفتن جنینام ضعیفن بلاست نشدن بازم، دیگه هرچی خدا بخواد همون میشه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم انشاالله دو هفته ديگه خوش خبري 😍😍

ممنون دختر خوب😙😙😙 به امید خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خاهری شماهم ۲۹انتقال دادید من ۲۹ .۱۰انتقال دادم امروز ۱۲روزیم بود میشه درمورد خودت و جنینات بگی ...

اره عزیزم من ۲۹ دی ماه انتقال دادم ۴ تا جنین داشتم کلا همون ۴ تارم انتقال دادن من از فردای انتقال میشمارم روزهارو که میشه روز ۱۱ امروز 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏