2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
همسایمون میگه زنداداشم همش میگفت دل درد دارم رفت سونو گفتن قلبش ازکار افتاده

ای بابا

اعصابک خورد شد

منم میبینم خیلیا نوشتن تهپع قطع شد قلب از کار افتاده

ادم همش فکر منفی میاد

خدا خودش کمک کنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ای بابا اعصابک خورد شد منم میبینم خیلیا نوشتن تهپع قطع شد قلب از کار افتاده ادم همش فکر منفی م ...

اگه برم بیمارستان سونو اورژانسی انجام میدن؟ همسرم نیومده هنوز بهش بگم ببرتم میترسم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه برم بیمارستان سونو اورژانسی انجام میدن؟ همسرم نیومده هنوز بهش بگم ببرتم میترسم

سونو همه جا تعطیل من زنگ زدم نداشتن

اینجا سمانه جون گفت تو نت سبچ کردم سونو گررافی بیمارستان کودکان تهران شبانه روزی

یدونه هم سونو گرافی اطهری هست اونم من خیلی رفتم ولی خوشم نیومد 

این بیمارستان کودک سمانه جون و لیلنا جون رفتم راضی بودن

ی زنگ بزن شلپغ نباشه برو

من شاید فردا برم

ببینم حالم چطور میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
😂😂😂😂😂 کاش نداشتم  تا هفته دوازده داشتم امپولو.شیافم که هنوز دارم مصرف میکنم.

خب پس راحت شدي گذشت شياف كه چيزي نيست 😊

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه می خوام بدونم تعداد خاصی داره برای قبل انتقال اخه من ۲شنبه ۱۱ پری میرم دکتر که وقت انتقال و بزاره ...

😁😁😁😁🤣🤣🤣 ای خدا از دست تو.باشه من دیگه چیزی نمیگم.هر چقد دوس داری سوال بپرس

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
😁😁😁😁🤣🤣🤣 ای خدا از دست تو.باشه من دیگه چیزی نمیگم.هر چقد دوس داری سوال بپرس

🤗🤗🤗🤗بیا بغلم دوس شیم 

خوب  همه خیلی سوال دارن منم میشینم می گردم چیزی گفته باشم😂😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم اصلا دفعه اول جایی قبول نمیکنن احتمال آسیب به جنین سالم هست، چه کاریه وقتی هنوز بچه ندار ...

دودلم بودیم خودمونم همین

اینجوری باشه نمیکنم

اصلا برای من فرقی نمیکنه هرچی میشه بشه فقط سالم وصالح باشن😍

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
دوستای گل یه مشورت میخوام، کسی بوده واسه خودش یا نزدیکانش جوراب واریس خریده باشه  پاهام ورم دا ...

زینب جان برای بارداری رو نمی دونم اما بیمارهای سزارینی تنها بیمارهای عمل شده بیمارستان هستن که از پوشیدن جوراب واریس منعشون‌میکنن، اما دلیلش رو‌نمی دونم بازهم خودتون بپرسین بهتره

یه امشب و دوسش داشم 🤣🤣

خداوكيلي ١٠٠تومن ميدم 🤣🤣😄😄

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷