2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
ممنون عزیزدلم❤❤❤ انشاالله والا اونجور که پیله وری گفت برو استراحتم نکن معلومه چه خبره😂😂😂 دیگه ن ...

نه بابا به این چیزا نیست مثبت فکر کن انشالله چهارده روز دیگه باخبرای خوب میای اینجا

اونجا که همیشه شلوغه من بیستم نوبت ازمایش دارم بیمارستان بهشتی،،بعدشم یه سر برم اونجا واسه آزمایشای ایمنی وانعقادی

اخه زنگ زدم گفتم پول ندارم ازمایشا رو بدم همون جنینا رو واسم انتقال بدید،،ماما میخاست قورتم بده میگفت اصلا دکتر قبول نمیکنه میخاد بررسی کنه همه چی روهم علت سقطت هم منفی شدنت،،دیگه منم با شوهرم حرف زدیم گفت یه جوری جورش میکنیم میریم همه رو انجام میدیم،،فقط خدا کنه زودتر مشکلمون حل بشه شرم کنده شه از این راه همدان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله خیره خدا بخواد همه چی میشه با انرژی مثبت برو جلو  یادمه تازه منفی شده بودی فاصله انتقا ...

انشاالله عزیزم

آره منفی که شدم پریود شدم رفتم دکتر بهم ال دی داد بعدشم سینافکت پریود بعدی ام سیکلمو شروع کرد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چندتا جنین بود ؟ روز چندم انتقال دادن ؟ میشه مشکلتم بگی ؟ 

۳تا بلاست انتقال دادن 

روز ۱۷ سیکلم 

خودم مشکل انعقادی دارم که براش هپارین میزدم و اسپرین میخوردم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
انشاالله عزیزم آره منفی که شدم پریود شدم رفتم دکتر بهم ال دی داد بعدشم سینافکت پریود بعدی ام سیکلمو ...

اهان زود شروع کردی منم احتمالا فروردین بشه انتقالم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره انشالله که میره بالا بتات مثبت میشه

نمیدونم ایشالله

زینب جون من متقورمین میخورم بیشتر شیرینیجات هوس میکنم خیلی جلو خودمو میگیرم😉ولی دست وپاهام میشه مثله یخچال،،راستی من نوبت صبح رو نمیتونم بخورم ظهر دوتا میخورم شبم یه دونه

@زینبی بابا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه بابا به این چیزا نیست مثبت فکر کن انشالله چهارده روز دیگه باخبرای خوب میای اینجا اونجا که همیشه ...

پناه بر خدا، امیدوارم همینطور باشه عزیزم ...

وااا حالا انگار چندبار منفی شدی که اینجوری گفته بهت، من که میگم بیشتر مشکلا از جنیناست که نمیگیره

اونجا ماماهاش همینجوری یه چیزی میگن خیلی وارد نیستن، همین استرادیول رو پیله وری به من گفت روزی سه تا، بعد که رفتم برای انتقال داروهامو تو پرونده بنویسن دیدم یکی از ماماها گفت چرا سه تا میخوری خیلی زیاده حتما یادش رفته کمش کنه بعدش رفتم به پیله وری گفتم گفت اینا یه چیزی طوطی وار خوندن هی همونو تکرار میکنن نمیان بپرسن اقلا یاد بگیرن

وای امروز ریحانی داشت سونوم میکرد کمک پیله وری برای انتقال، دیدم گفت چه رحم قشنگی داره پیله وری گفت آره رحمش عالیه😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم من که کلا دوسه ماه با امپول پریود نشدم انتقالم منفی بشع اوضاع پریودم چطور میشه 😥

به محض قطع کردن پریود میشی

اهان زود شروع کردی منم احتمالا فروردین بشه انتقالم

به امید خدا

دوست خودم ماهی که منفی شد دقیقا ماه بعدش انتقال داد مثبت شد بستگی به وضعیت رحم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40