2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون سلام گل پسرت خوبه  داروهاي موقع انتقالت چيا بودن ؟ بعد يادمه اصلا استراحت نداشتي همش ...

سلام گلم..ممنون 💙💙

خودت خوبی؟😘

داروهام اسیدفولیک و فمبیون و انوکساپارین و اسپرین و استرادیول و ژل استروژن بود عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم شما شنیدید که هماتوم باعث میشه جنین رشد نکنه یا قلبش از کار بیوفته؟

گلم نه اينو نشنيدم فقط هر دفعه كه ميري سونو اگه كوچيكتر بشه نشانه خوبيه 

كه خداروشكر واسه شما خونريزيت قطع شده 

هنوز انوكسا ميزني ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سارا جون سلام گل پسرت خوبه  داروهاي موقع انتقالت چيا بودن ؟ بعد يادمه اصلا استراحت نداشتي همش ...

اره گلم ...اصلا استراحت نداشتم.فقط شب اول که اومدم خونه خوابیدم.پله هم اره.خیلی بالاپایین شدم.مادرشوهرمو فیزیوتراپی هم میبردم.اونجا خودش زورش میومد ورزش کنه من براش پاشو بالاپایین میکردم.یعنی دراین حد!اصلا اصلا استراحت نداشتم.کلی هم جاروبرقی کشیدم تو روزهای اول انتقال.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گلم نه اينو نشنيدم فقط هر دفعه كه ميري سونو اگه كوچيكتر بشه نشانه خوبيه  كه خداروشكر واسه شما ...

راستش دو سونو اخرم ی اندازه بود دیگه سونو جدید نرفتم

اره عزیزم میزنم

دکتر گفته تا دوماه بعد زایمان باید بزنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام گلم..ممنون 💙💙 خودت خوبی؟😘 داروهام اسیدفولیک و فمبیون و انوکساپارین و اسپرین و استرادیول و ...

ممنون خداروشكر 

يعني پروژسترون نداشتي اصلا ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستش دو سونو اخرم ی اندازه بود دیگه سونو جدید نرفتم اره عزیزم میزنم دکتر گفته تا دوماه بعد زایمان ...

خب همين كه بزرگ نشده خوبه واسه من هي كوچيك ميشد هي بزرگ 

البته دكترم انوكسا نداد بهم 

انشاالله جذب ميشه مثبت فكر كن غربالگيري رفتي حتما تاكيد كن سايزشو بنويسه