2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
خخخ پس همگی عین همیم,وای منم استرس دارم به بیچاره دکترخودم زنگ زدم کلی دلداریم داده.حالاتوفولیات خوب ...

عزیزم مال من ۱۰ تا جنین شد ۴تاش بلاست شد

بقیش عزیزم بلاست نشدن و ریختن دور

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کی لک داری؟ چند روزه؟  اگر طولانی شدا حتما برو دکتر سونو کنه

همش دارم زینب جون 🙃🙃اثاث کشی داشتم و بدتر هم شد 😣😣اما از آن محله غریب و آن خاطرات وحشتناک فرار کردم 🤗🤗🤗علی الخصوص آن مادرشوهر گرانبها 🤐🤐🤐

گلم اگر فرتیژست پیدا کردی که کلا چون 400 هست بهتره  روزی دوبار با همین ادامه بده هر 12 ساعت و ...

عزیز من بخاطر امپول پروژسترون داشت آبسه میشد به جاش شیاف گرفتم که روجعبه نوشته فرنوژست ۱۰۰

روزی دوتا واژینال استفاده میکنم 

امپولم دوزش ۵۰ بود روزی دوتا میزدم 

الان این چیزی که شما به این دوستمون گفتی اسمش فرق داره 

اون بهتره یعنی میگم نکنه این تاثیری نداره 

حتما براتون دعا میکنم همیشه نگران پله نباش منم میرفتم ولی آروم  روال طبیعی بدنت رو تاکید می‌ک ...

سلام عزیزم خوبی؟

یعنی منم بعد انتقال استراحت بودم ضرر داشته واسم؟ 

آخه من قبلا یه سقط داشتم‌ و رحمم دوشاخه،، قبلا ک رفتم دکتر،بهم گفت برا بارداری باید استراحت مطلق باشی کلا..ولی من تو خونه قدم میزنم...

اینقدر ک دیدم‌نوشتید استراحت ضرر داره ی ذره ترسیدم..

میدونم همه چیز دست خداست،تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته..منم خودمو سپردم به خدا،ان شاءالله برام بهترین ها رو بخواد و دستمو محکم گرفته باشه 💛🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
من یه مقدار ایمنیم بالا بود سی دی ۱۹ از رنج نرمال دوتا بالاتر بود من هم لنفوسیت کردم هم پردنیزلون مص ...

عزیزم اگر دکترت در دسترس نیست از متحصص ایمنی بپرس چون دارم دو تا شاخ در میارم، میخوام دو تا شاخ دیگه قرض بگیرم

تاکرولیموس واسه انتقال!!!! 

همش دارم زینب جون 🙃🙃اثاث کشی داشتم و بدتر هم شد 😣😣اما از آن محله غریب و آن خاطرات وحشتناک فرار ک ...

💃💃💃💃💃💃 خیلی خیلی مبارکههههههههه 

خدا رو شکر عزیزم، میدونستم خیلی قوی هستی و موفق میشی😍😍😍😍💪💪💪💪

ولی برای لک سونو باید بری

عزيزم هماتوم نداشتي ؟ يكي از علائمش درد زير شكمه 

داشتم ۴۰میل یعنی میگید اون جذب شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
گلم پرلوتون از هفته 14 میدن حداقل

پس واسه من زوده البته خونریزیم خیلی کم شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو