2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
خب قطعا فرتیژست 400 دوز بالاتری داره برای اوایل بارداری بهتره

میگم با توجه به اینکه امپولام دوزش ۵۰ بود و روزی دوتا میزدم 

۴۰۰ برام زیاده ؟؟ چون شیاف اخه میگن جذبش صددرصد نیست 

سلام عزیزم خوبی؟ یعنی منم بعد انتقال استراحت بودم ضرر داشته واسم؟  آخه من قبلا یه سقط د ...

عزیزم همین که قدم میزنی کافیه 

ان شاالله وقتی مثبت شدی زیر نظر کارشناس تغذیه باش چون نباید وزنت بالا بره یا بچه درشت بشه اون موقع خطر داره 

ولی اصلا دائم تو رختخواب بودن خوب نیست، شما چون کیس خاص هستی سرکار رفتن و طولانی ایستادن نداشته باش، یا غذای پر درد سر درست نکن

خیالت راحت تا الان خوب جلو رفتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گل یه مشورت میخوام، کسی بوده واسه خودش یا نزدیکانش جوراب واریس خریده باشه  پاهام ورم دا ...

عزیزم طرز پوشیدن جوراب واریس مهمه حتما با دکتر مشورت کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
داشتم ۴۰میل یعنی میگید اون جذب شده

انشاالله كه جذب شده فقط با سونو مشخص ميشه چيز سنگين اصلا بلند نكن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اا شنیدم تو زمینه سقط مکرر هم کار میکنن دکتر مددی درسته؟؟شما اطلاع دارین؟؟   ممنون عزیزم

بله دکتر خیلی مهربون با حوصله ای هستش شنیدم هر کی رفته پیشش جواب گرفته انشالله که ما هم بگیریم

عزیزم همین که قدم میزنی کافیه  ان شاالله وقتی مثبت شدی زیر نظر کارشناس تغذیه باش چون نباید وزن ...

قربونت برم من مهربون 

چشم این چیزایی ک گفتی رو رعایت میکنم

امروز روز ۶ انتقال هستم😍خیلی امیدوارم ک مثبت بشم و جوجه هام الان تو دلم جا خوش کردن💛

دیدم چ دل پاکی داری، کلیییی دعام کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
مرسی ک امید دادی خداکنه بشه و دیگه سقط نشه 

هستیجان شما مثبتی مطمئن باش و میمونه واست💝🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

سلام به همه من ده روز دیگه احتمالا شروع می کنم به دارو خوردن برای میکرو تو این ده روز چیکار کنم چی بخورم؟راستش دکتر دوباره ازمایش amhنوشت یکم نسبت به سه ماه پیش اومده بود پایین 1.55بود اولش خیلی ترسیدم بعد دیدم تو این سه ماه اصلا بهخودم نرسیدم لاغر شدم استرسم داشتم تازه ازمایش توپریود نبود ازمایشگاهم تغییر کرده بود دیگه خودم رو دلداری دادم کلی ویتامین و غذا خریدم و استرس رو دور کردم و دارم استراحت می کنم دکترم گفت روز دوم سیکل سونو دوباره انجام بده اگر  تخمکات خوب بود دارو برات می نویسم البته کم کاری تیروئیدم دارم شاید به خاطر اون هست