2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش رکتال دارم میزنم میگم شاید اصا از اونه 😭😭😭

نه عزيزم من قبل بارداري هميشه يبوست داشتم ولي بعدش كه ركتال ميزاشتم عالي بود 

آب گرم زياد بخور خيلي تاثير داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستای گل یه مشورت میخوام، کسی بوده واسه خودش یا نزدیکانش جوراب واریس خریده باشه 

پاهام ورم داره میخوام سرخود جوراب واریس بخرم، چون میدونم خیلی عالیه حتی برای بعد از سزارین هم توصیه شده 

ولی نمیدونم چه مارکی بخرم که زود خراب نشه، اگر تجربه ایی دارین ممنون میشم 

عزیزم خیالت راحت، عکس هم چون مشخصات نداره پاک نکنی هم مهم نیست  دوستان اخلاق منو میدونن الکی ا ...

زینب جون این سوال منم جواب بده یه بار پرسیدم من تاکرولیموس سر خود قطع کردم چون بروشور خوندم عوارضش خیلی بالاست همین که برام تهوع و سرگیجه میاوردممنون میشم

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
ممنونم ازت.یعند دردا عجیبن یا حس وحال مادرشدن؟سزارین میکنی؟من که کلاازطبیعی میترسم

حس و حالش عجیبه، درد که مهم نیست، میاد و میره 

تا وقتی نشانه های خطر رو نداره اصلا مهم نیست 

آدم قراره زندگیش عوض بشه برای همیشه این خیلی جالب هست و یه جورایی استرس مسئولیت و... 

ایشالله نگران نباش صدای قلبت کوچولوتم میشنوی,برات کی گفتن بری سونو؟؟چندمین انتقالت گرفت عزیزم؟

مرسی عزیزم

قلبو رفتم قبلا عزیزم

ولی علایمم فرق کرده

میترسم قلب از کار افتاده باشه خدای نکرده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
حس و حالش عجیبه، درد که مهم نیست، میاد و میره  تا وقتی نشانه های خطر رو نداره اصلا مهم نیست&nb ...

اره واقعاراست میگی همسرمنم همیشه اینومیگه که الان دنبال بچه ای بعداکم نیاری؟شیطنت داره بی خوابی وهزینه.میگم تونترس.ایشالله خدابزرگه خودش کمک میکنه بهت عزیزم

بچه های خوب اگه اینجا کسی راجب دکتر کتابی و دکتر نصر اطلاعاتی داره یا درمورد مرکز مام و مهر تهران لط ...

عزيزم من هنوز اطلاعي ندارم ولي يكشنبه وقت گرفتم برم پيش دكترطاهري يه ويزيت بشم تو مركز مام 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم قلبو رفتم قبلا عزیزم ولی علایمم فرق کرده میترسم قلب از کار افتاده باشه خدای نکرده

وا نگو انرژی منفی نده الکی به چیزای خوب فکرکن که حتمااتفاق میوفتن.کوچولوت الان داره اون تو راه میره مامانش نگران نباشه.باراول انتقالت مثبت شدی عزیزم؟چندتاگذاشتن برات؟

وا نگو انرژی منفی نده الکی به چیزای خوب فکرکن که حتمااتفاق میوفتن.کوچولوت الان داره اون تو راه میره ...

ممنون عزیزم

من مشکلی نداتم راستش 

همسرم کم تحرکی داشت یکم راستش

چی بگم والا خیلی سخته

دوران سختیه

خدا بارداری راحت به همه قسمت کنه

من دوتا جنین بلاست یکیش گرفت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
گلم اگر فرتیژست پیدا کردی که کلا چون 400 هست بهتره  روزی دوبار با همین ادامه بده هر 12 ساعت و ...

اااا ممنون که گفتی عزیزم باشه همین کارو میکنم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏