2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
میشه عکسشوبزارم سریع ببینی پاک کنم؟خداروشکردکترمم گفت خوبه گفتم نکنه سرامیدواری میگه.

عزیزم خیالت راحت، عکس هم چون مشخصات نداره پاک نکنی هم مهم نیست 

دوستان اخلاق منو میدونن الکی امیدواری نمیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالله خیر من جرات ندارم تو خونه صدای همه درومده حتمن بهمون خبر بده عزیزم

بخدا صدای خانواده منم دراومده میگن چقد نفوس بد میزنی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم خیالت راحت، عکس هم چون مشخصات نداره پاک نکنی هم مهم نیست  دوستان اخلاق منو میدونن الکی ا ...

مرسی عزیزم الان اینهاخیلی پایینن؟دارم اسپرین میخورم فعلا.ببخشیدتوام بارداری هی سوال پیچ میکنم خداخودش کوچولوت روحفظ کنه ودرپناه خداباشه

عزیزم اره واقعا داریم خودمونو عذاب میدیم ولی کسی نمیدونه چقدر ما عذاب میکشیم 😭

اخییی عزیزم پس بعدمثبت شدنم کلی هفت خوان رستم داریم.وقتی عذاب میکشی بشین ایه ای چیزی بخون سرگرم شی

چه سیکل خوبی منم دقیقا همین جور بود سیکلم دردهای در حد بگم زایمان داشتم اغراق نیست، منم دیکلوفناک 1 ...

خیلی ممنون عزیزم خیلی امیدوارم کردی

زینب جان شما بعد از مصرف استرادیول بلافاصله تزریقاتتو شروع کردی یا صبر کردی تا روز دوم پریودی؟

دکتر به من گفت بعد از ده روز که استرادیول استفاده کردی صبر نکن تا پریود بشی از فرداش تزریقاتت رو شروع کن اگرم پریود شدی از همون موقع تزریقاتت رو شروع کن. من بعد از نه روز مصرف استرادیول روز ۱۰ پریود شدم که همون روز تزریق گونالو شروع کردم. 

مرسی عزیزم الان اینهاخیلی پایینن؟دارم اسپرین میخورم فعلا.ببخشیدتوام بارداری هی سوال پیچ میکنم خداخود ...

عزیزم خیلی عالیه همین آسپرين، برات واجب هم هست 

خیالت راحت گلی هر سوالی داری بپرس

قبلا وقتم بیشتر بود تمام پست ها رو تک تک میخوندم، الان یه کم نزدیک تولد بچه کار های عقب افتاده دارم اول اعلانات رو میخونم و بعد هر چی برسم از پست ها رو جواب میدم

هر کاری داشتی یا منو صدا بزن یا ریپلای کن رو یکی از پست هام

خیلی ممنون عزیزم خیلی امیدوارم کردی زینب جان شما بعد از مصرف استرادیول بلافاصله تزریقاتتو شروع کردی ...

منم حدود 10 روز شد که پری شدم ولی رفتم سونو و اون وقت بهم گفت قطع کنم و گونال ها رو بلافاصله شروع کرد

خیالت راحت دکترت خیلی سیکل خوبی شروع کرده، به خاطر مصرف استرادیول قبل از گونال

شایدم خونریزیم از دیروز خیلی کمتر شده

عزيزم هماتوم نداشتي ؟ يكي از علائمش درد زير شكمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خیلی عالیه همین آسپرين، برات واجب هم هست  خیالت راحت گلی هر سوالی داری بپرس قبلا وقتم ب ...

چشم عزیزمی لطف کردی ,پس حتمامیخورمش.اره دیگه درگیرسیسمونی و...وای چه بامزه خدانصیب همه کنه وتوام بسلامتی کوچولوت روبغل بگیری .مرسی فداتم حتمادعاگوت هستم اینهمه راهنمایی کردی منو.

نه بار دوم، ی جنین انتقال دادم  کلا میخام بدونم ماهایی که میکرو کردیم کی باید داروهامون و قطعع ...

انوکسا که تا زایمان ممکنه باشه حتی بعدش، به نظر دکتر بستگی داره

پروژسترون هم همین طور من شیاف پروژسترون تا هفته 35 داشتم به خاطر جفت پایین و سرکلاژ 

خیلی دوستان همون حدودای هفته 12 قطع کردن براشون

زینب جون این سوال منم جواب بده یه بار پرسیدم من تاکرولیموس سر خود قطع کردم چون بروشور خوندم عوارضش خیلی بالاست همین که برام تهوع و سرگیجه میاوردممنون میشم

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت