2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
کاش امروز باش برم فکر کنم مال پروژرسترون و دمیترنه اینجوری شدم😭

عزيزم شياف سيكلوژست رو ركتال بزار اصلا يبوست نميگيري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینبی جون من ازشهرستان میخام بیام تهران بنظرتون بیمارستان مام ک نصر هستش خوبه یا بیمارستان مهر ...

سلام عزیزم هیچ کدوم از این مراکز رو شناخت ندارم فقط طبق گفته دوستان میدونم خوب هستن

خودت باید بیایی و یه زمان بذاری و بعد انتخاب کنی، دوستان هم که رفتن و تجربه دارن کمکت میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=122059084]خوش خبر باشی عزیزم، اگه داروخانه خود رویان داشته باشه که عالیه،،  زود که تموم نمیشه یعنی مثلا ت ...[/QUOTE

مشکل تعیین قیمت بود که انجام شده، اگه احیانا رویان هم تموم کنه، بقیه داروخانه ها دارن، مثلا داروخانه قایمیه توی میدون بنی هاشم، پایین رویان

من دوشنبه ویزیت دارم، دوباره سوال می کنم

iui داخل لوله رحمی میزارن ivf داخل رحم  مگه نه ؟

گلم تو هیچ کدوم داخل لوله رحمی چیزی نمیذارن

کاتتر نباید فوقانی ترین قسمت رحم رو لمس کنه چون باعث انقباض بی موقع رحم میشه

دسترسی به مدخل لوله رحمی از طریق هیستروسکوپی هست از داخل 

و سایر دسترسی ها از طریق لاپراسکوپی 

زینب جان گلاب به روت یه جوری یبوست شدم که دیشب یه دیقه نخابیدم اینقدر شدیده اجازه خروج نفخم نمیده بع ...

چرا عزیزم میشه 

با روغن زیتون هم ماساژ دادی ناحیه رکتال رو؟ 

به دکترت هم زنگ بزن یا مرکزتون و بپرس 

ولی اون بیزاکودیل مشکلی نداره 

اگر اذیت هستی برو یه بیمارستانی که 24 ساعته متخصص زنان داره مثل آبان، نیکان تا کمکت کنن

گلم تو هیچ کدوم داخل لوله رحمی چیزی نمیذارن کاتتر نباید فوقانی ترین قسمت رحم رو لمس کنه چون باعث ان ...

ممنون از توضیحت گلم 

دیگه تو این چند روز آدم هرچی فکر و خیاله میاد سراغش 

لوله راستم بسته است بعد پیش خودم میگم نکنه دکتر گذاشته داخل لوله 

امان از انتظار که آدمو توهمی میکنه 

حتما براتون دعا میکنم همیشه نگران پله نباش منم میرفتم ولی آروم  روال طبیعی بدنت رو تاکید می‌ک ...

وای دقیقاپس عین همیم منم مشکل فرنگیم همینه.پس ایوول تونمونه خودمی ایشالله خداکنه برای منم بگیره.شمامیدونی فاکتور وی لیدین پایین باشه چیه?وانتی ترومبین؟من fsh6.5وamh 1.8چطوره؟تنبلی دارم.ممنونم عزیزم خیلی خوشحال شدم ازجوابت اینکه خیالم راحت شدهاحسابی ذهنم درگیرفرنگی بودشدید🤭🤭🤭

عزیزم  ادما فرق‌دارن با هم چیزی نیست

امروز یه سونو میرم ببینم قلب داره نینیم یانه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو