2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
دیگه نزن تا روز آزمایش بمون شاید بتا اونقدر بالا نرفته که با بی بی نشون بده  ان شاالله که مثبت ...

خیلی ناراحت شدم امیدوارم که اینطور بشه انشالله برای شمام مثبت بشه روز چندمی 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحت شدم امیدوارم که اینطور بشه انشالله برای شمام مثبت بشه روز چندمی 

تا الان علائم خاصی داشتی ؟ 

من یه چند بار زیر شکمم یا پهلوهام تیر کشید .یکم کمرد درد و از دیروز هم ترشح البته ترشح بعداز استفاده از شیاف پروژسترون 

تا الان علائم خاصی داشتی ؟  من یه چند بار زیر شکمم یا پهلوهام تیر کشید .یکم کمرد درد و از دیرو ...

اره منم‌زیر شکمم درد پریود داشتم گاهی میگرفت مخصوصا وقتی بلند میشدم بعد دیگه علایم خاصی نداشتم ترشحات سفید هم داشتم تا الانم لک ندیدم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
اهااا چه جالب بسلامتی باشه منم جنینم بلاسته می خواستم بدونم چندتا آمپول میده بهم 

مامان ماهک جان دوباره شروع کردی به سوال کردن درباره چیزی که هنو دکترت دربارش چیزی نگفته.الکی الکی داری برا خودت یه مسئله درست میکنی که براش استرس بگیری.ولش کن دختر.بسپار بخدا. از زندگی و لحظه های الانت لذت ببر.اگه جای من بودی که از راه دور میام و شاغل هم هستم و باید حساب روزهای مرخصیم و نبودنم تو محیط کار رو هم بکنم چی کار میکردی.ولش کن عزیزم.تو رو خدا بهش فکر نکن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام زینب جان،     خوبی؟ دیگه مراحلِ خطر و رد کردی. اوعضات خوبه؟ من چون ویارم با دارو کنت ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ شما همونی هستی که کانادا بودی؟ 

خدا رو شکر ما خوبیم، خدا بقیه اش رو هم کمک کنه

ولی اضافه وزن منم خیلی پیدا کردم 14 کیلو🙈🙈🙈 البته جدیدا ورمم زیاد شده

خانما من اسفند ماه می‌خوام برم انتقال چون که هایپر شدم موند اسفندماه میگم منو نوشتن سونوگرافی برای ا ...

برا اینکه رحم رو بررسی کنن که اگه شرایط خوب بود و کیستی نداشتی  بر اساس شرایط رحمت تصمیم بگیرن چه نوع سیکلی برات شروع کنن وداروهای انتقال رو  برات تجویز کنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.