2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
میکرو دقیقا چیه مگه با ivf فرق داره 

عملا فرق چندانی ندارن با هم جز تو مرحله آزمایشگاه جنین شناسی

Ivf. اسپرم و تخمک رو بعد از شستشو کنار هم تو محیط کشت میذارن تا خود اسپرم تخمک رو بارور کنه 

میکرو. اسپرم مناسب رو بعد از شستشو زیر میکروسکوپ انتخاب میکنن و بعد به داخل سیتوپلاسم تخمک تزریق میکنن

در هر دو حالت بعد از لقاح سلول های تخم بوجود اومده رو برای مدت 2 تا 5 روز تحت نظر میگیرن از تقسیم سلولی و... بعد روزانه گرید بندی می کنن

عملا فرق چندانی ندارن با هم جز تو مرحله آزمایشگاه جنین شناسی Ivf. اسپرم و تخمک رو بعد از شستشو کنار ...

سلام زینب جان،  

خوبی؟ دیگه مراحلِ خطر و رد کردی. اوعضات خوبه؟ من چون ویارم با دارو کنترل شد، خیلی وزنم زیاد شده. تاحالا، ۱۶ کیلو. خیلی مشکلِ تنفس پیدا می‌کنم گاهی، تو فک کنم رو فرم باشی الان، آره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خاطر کارنیتین از دکترت مشورت بگیر، شاید لازم نباشه برای بدنت و همون قرمز رو باید گیر بیاری

ممنون عزیزم

باشه اینومیدم همسری بخوره😁

برای خودم قرمز میگیرم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
ســـــلام دوستان گلم شبتون بخیر🌸 شهادت بی بی فاطمه ی زهرا رو بهتون تلسیت میگم ان شالله خدا بحق این ...

سلام گلم

ان شاءالله که سلامت میادبغلت گل دختر....الهامی عزیز🌸

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
داروهات چیا هست عزیزم؟ 

شیاف پروژسترون   امپول انوکسان قرص استرادیول

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یعنی امپول نزنم دیگه؟؟ الان اومدم مسافرت ،چجوری امپول بزنم😞😞😞

به جاش شياف بزن ولي دور از جون لک ديدي امپولات اضاف کن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام خانم گل.چکار میکنی با زلزله؟! وای من از ترسم خوابم نمیبره...     فردا بی بی چک بزن ب ...

سلام گلم.زلزله که بیچارمون کرده.هی میاد و میره😁😁

صبح که پاشدم برای نماز دیدم شوهرم بی بی چکارو منهدمشون کرده.دارم دنبالشون میگردم🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂 حالا جدا از شوخی خونه کسی آسیب ندید؟ من الان خبر دار شدم

خونه های اطراف شیراز خیلی خسارت دیده.اما خداروصد هزار مرتبه شکر تلفات جانی نداشته.اما مصدوم چرا.

دیشبم دوباره زلزله اومد😢

بله عزیزم کمتر از یک ماه به زایمانم مونده ببین گلم یا نباید به جایی اعتماد کرد یا اگر رفتی دیگه توک ...

چی بگم والله من اخه تنبلی دارم اگرال دی نخورم سروقت پریودنمیشم ودرد شدیددارم.باشه چشم اطمینان میکنم.توکل برخداهرچی اون بخوادهمونه.خیلی خوشحالم ایشالله بسلامتی زایمان کنی وکوچولوت روبغل بگیریش .استراحت بعدانتقالت چطوربوده?وچیاخوردی؟

فقط روز اول کاملا استراحت کردم،بقیش فقط حواسم بود خم و راست نشم و بار سنگین بلند نکنم. بعد پانکچر ف ...

اهان درسته پس مطلق نبودی یادم باشه منم.ایشالله ازخدامیخوادبسلامتی زایمان کنی.پانکچرسختی داشتی که حسابی,هایپربودی یاعادیه این دردها؟؟

پانکچر با بیهوشیه دخترخوب، بعد که به هوش بیای یه مقدار دل درد داری من با اینکه هر دو پانکچرم هایپر ش ...

میدونم منظورم همون بعدش بود,ایشالله خداخودش یاطبیب من لاطبیب له هست ماروهم شفابده وبچه داربشیم.هاپیرشدی خیلی جنین داشتی یانه؟انتقال ندادن دیگه همون ماه برات بخاطر هایپرشدن؟

چه جالب.برا منم ننوشتن.خودم رفتم انجام دادم .مشکل داشتم .آسپرین و آنوکسا نوشتن اما آسپرین رو گفتن به ...

اره واقعااینجاش کفرادمودرمیاره انگارماموش ازمایشگاهی هستیم تاسه بارسقط شه بعد.منم ازالان گفتن اسپرین هاروبخورم بعدمثبت شدن گفتن هپارین وانوکسامیدیم.شایدمال توکمتره.اخه من سوالم اینه که کلااین چطورحل میشه؟یاتااخرعمربایداسپرین خورد؟؟🤔

عزیزم کی گفته آزمایش باعث سقط میشه؟؟!! 😳😳😳😳 نه قربونت مامان گل اگر جنین بلاست انتقال دادی روز ...

عزیزم ازمایش دادم منفی بود بنظرت باز برم انتقال یا بعد عید برم؟

همونی بودم مثل خودت کیست شکلاتی دارم و انتقال دادم 

شما دفعه دوم مثبت شدین؟

خدایا کمکم کن