2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ان شالله حتما اینبار مادر میشید عزیزم و خبرهای خوبی بهمون میدید،  امروز از ته دل دعا کردم تمام ...

به به چه دعای قشنگی. الهی آمین عزیزم. انشالله یه دوقلوی خوشگلم تو دامن شما ببینیم به زودی عزیزم.

ممنون از دعاهات خوشگلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان زیردلم چندروزه خیلی درد میکنه خصوصا موقع ادرار کردن ازمایش دادم عفونت ندارم موقع راه رفتنم یکم درد دارم بادراز کشیدن درد میره از نظرتون خطرناکه میترسم خیلی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ان شالله حتما اینبار مادر میشید عزیزم و خبرهای خوبی بهمون میدید،  امروز از ته دل دعا کردم تمام ...

عجب دعای محشری😍😍😍الهی آمین عزیزدلم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم ماه گذشته یه میکرو ناموفق تو ابن سینا داشتم. متاسفانه جنین فریز هم ندارم دیگه. از روند کاری تو ا ...

من خیلی راضی هستم دکترتون کی بود؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هورررا دوتا مامان داریم فردا انشالله.

دعام کنید هیچی علائم و لکه بینی و از اینجور چیزا نداشتم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام ایشالله مامان شدی ومیای ماروهم شادوامیدوارمیکنی منتظریم.

فداتشم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دقیق نمیدونم.تهرانه دیگه.میخوام ببینم کسی ازش راضی بوده یا نه؟

من رفتم قبلا و راضی نبودم زیاد یکم بادیگارد داره و زیاد نمیشه باهاش طولانی حرف زد و زیفت میکنه و میزاره تو لوله یعنی حالت لاپراسکوپی و بیهوشی داره🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان من 30دی ماه زایمانم بود ان شا الله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🥰

عزیزم خدارو شکر و به سلامتی و دل خوش🌷🌷🌷🌷سزارین بودی عزیزم❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم خدارو شکر و به سلامتی و دل خوش🌷🌷🌷🌷سزارین بودی عزیزم❤❤

سلام عزیزم خوبین این پروژسترون قبل انتقال تعدادش بستگی به سن جنین داره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

اره واقعاچه دعای خوبی کردی الهی امین ولی من گاهی میگم ماهابچه داربشیم هاخیلی بهترتااونکه بدون انتظاراومده چون قدربچرومیدونیم

قربونت عزیزم ان شالله موفق باشی، ببین هروقت سوالی داشتی اینجا دوستان اطلاعات خوبی دارن، خود منو خیلی ...

چشم مرسی حالاشماخودتم خیلی کمک کردی وقتی استرس میگیرم میشینم قران میخونم یادم میره واقعامرحله پرتنشی هست ایشالله هممون یه روزی بیادبه این روزهامون بخندیم