2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
سلامـ بچه ها بنظر شما دکتر کتابی کارش خوبه یا دکتر نصر ؟؟؟؟؟؟؟من از شهرستان میخامـبرم ـدکتر تهران بی ...

منم ماه گذشته یه میکرو ناموفق تو ابن سینا داشتم. متاسفانه جنین فریز هم ندارم دیگه. از روند کاری تو ابن سینا هم اصلا راضی نبودم. الان دنبال دکتر دیگه ای هستم. کاش دوستانی که اینجا میکرو موفق داشتن راهنمایی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من كه نگرفتم البته دستي گرفتم كه به دردم نخورد و برقي هم از يكي از بستگان گرفتم كه اون هم اصلا ...

سلام عزیزم خوبی بچه ها خوبن؟

میگم چرا پسرااینقد تنبلن. پسرمنم دقیق همینه اصلادرست شیر نمخوره اول سینه ک.پر هست و راحت میاد دهنش درحد5دقه میخوره بعد نمخوره دیگه اصلا قوی مک.نمییزنه ک سینه رو خالی کنه

شیرخشکو بهتر میخوره اونم بقول شما خیلی گرسنه باشه خوب میخوره وگرنه ی وقتایی نیم.ساعت طول میکشه60سی سی بخوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم تحرک کم باشه،خونرسانی به رحم هم کم میشه که خوب نیست. بعد هر وعده غذایی ده دقیقه آروم توو خونه ...

باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلامـ بچه ها بنظر شما دکتر کتابی کارش خوبه یا دکتر نصر ؟؟؟؟؟؟؟من از شهرستان میخامـبرم ـدکتر تهران بی ...

سلام عزیزم دکتر کتابی رو نشنیدم اما دکتر نصر رو خیلی تعریف میکنن

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
خخ نه دوشنبه سونو میشم خودم فک کنم ۵شنبه یا یکشنبه باشه انتقالم😂😂

آها.فکر نکم پنج شنبه باشه.چون اگه جنین ۵ روزه باشه باید از ۵ روز قبلش پروژسترون بزنی فکر کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
الهی امین عزیزم.خدابزرگه,کاش. حدیث کسابخونی اگرمیتونی میگن خیلی خوبه.پس شمام تنبلی داری اماکم.من کم ...

راستی عزیزم برای اینکه هایپر نشی حتما تو دوره ای که داروهای پانکچر استفاده میکنی آب فراون بخور و هر روز پیاده روی داشته باش خیلی تاثیر داره

منم ماه گذشته یه میکرو ناموفق تو ابن سینا داشتم. متاسفانه جنین فریز هم ندارم دیگه. از روند کاری تو ا ...

آره بابا ول کن ابن سینا یه مرکز مزخرف پولکیه چند سال از بهترین سالهای عمرم تو این مرکزآشغال هدر رفت حیف اون همه پول که بابدبختی به دست اومد دریغ از یه کار مفید که بخوان برا آدم انجام بدن فقط بلدن پول بگیرن خدا ازشون نگذره تاحالا 4تا انتقال منفی داشتم دیگه بمیریم پا اونجا نمیزارم با اینکه هنوز جنین فریز دارم.یعنی اسمش میاد کل حس های تنفر عالم میریزه تو دلم بس که من از اینا ضربه خوردم چه روحی چه مالی.منم دنبال یه مرکز خوبم پیدا کردی به منم بگو

😍😍خدایا شکرت
نمیدونم فکر کنم این طوری باشه.شاید هم من اشتباه کنم😶😶😶😶

منم یکشنبه پیش دکترم ویزیت شدم گفت از امشب پروژسترونتو بزن که تا ۵ شنبه بشه بلاست انتقال داد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا