2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
شوهرم گف بزن هرچی شد دیگه شده مصلحت خداس حس میکردم منفی میشم 

بی بی چک خر است

یکی از دوستان تو نی نی پلاس روز ۱۴ بی بی چک زده بود منفی بود رفته بود آزمایش مثبت بود.تو همین تاپیک هم دوست تارا جون ردز یازده بی بی منفی بود روز ۱۴ با بتای بالا مثبت شده بود.پس عزیزم نتیجه میگیریم بی بی چک خر است🙂🙂

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد آزمایش دوم میری خدا رو شکر میکنی و انرژی مثبت میدی  غذاهای خوب و خوشمزه و مقوی میخوری و ال ...

مرسی عزیزدلم من زنگ زدم به ابن سینا آزمایش اول و دوم و اعلام کردم بهشون 

گفت داروهاتو ادامه بده شنبه بیا 

حالا یه سوال من شیاف اندومترین داشتم الان تموم شده ولی شیاف فرتیژست دارم 

اندومترین ۱۰۰ میلیه و من هر ۸ ساعت میذاشتم 

الان فرتیژست ۴۰۰ میلی گرفتم بجای اون چند ساعتی مصرف کنم؟ 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
الهی امین عزیزم.خدابزرگه,کاش. حدیث کسابخونی اگرمیتونی میگن خیلی خوبه.پس شمام تنبلی داری اماکم.من کم ...

دیشب خوندم اتفاقا، توکل به خدا

من چون هایپر شدم تا یه هفته تهوع و سرگیجه ی شدید داشتم ولی درد خاصی نداشتم ولی بخاطر همونا بازم نتونستم زیاد کار کنم، اگه هایپر نشی با یه روز استراحت روبراه میشی عزیزم😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ان شاءالله مثبت بشه براتون پسملی😍 منم باید برم ببینم کیستم چیشده رفع شده باشه داروهامو شروع میکنن ...

قوربونت عزیزممم 

ایشالا رفع شده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم به قول آنا جون دیر زدی، باید یک هفته قبل از انتقال میزدی گلم منم اگر روز 9 می زدم منفی میشد

دیر زدم یا زود زدم؟

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401