2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست

عزیزان من این ماه قبل از سیکل پانکچرم ۱۰ روز استرادیول والرات ۲ میلی گرم خوردم. وقتی پریود شدم خیلی حالم بد بود و دلدردای شدید داشتم مجبور شدم توی این دو روز دوبار شیاف دیکاوفناک ۱۰۰ بزارم.حالا سوالم اینه من دیکلوفناک استفاده کردم تداخلی با داروهای ivf نداره؟

@زینبی_بابا   @مرضی96    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه.زوده بنظرم دوست خوشکلم.چرا عجله کردی؟ مگه قرار نشد باهم بریم آزمایش؟چرا بیبی زدی؟😡😡😡

شوهرم گف بزن هرچی شد دیگه شده مصلحت خداس حس میکردم منفی میشم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

سلام خوبید همگی؟

یه فکری اومده تو ذهنمون بنظرتون عملیش کنیم؟

تعیین جنسیت کنیم منی که باراول میخوام میکرو کنم عقلانیه؟

همسرم گاهی میگه انجام بدیم گاهی میگه نه هرچی خداخواست...

ولی جفتمون یه دختر یه پسردوست داریم😍

بنظرتون انجام بدم؟

بعد قیمتش چقدرمیشه؟تعیین جنسیت؟

@زینبی_بابا    

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام خوبید همگی؟ یه فکری اومده تو ذهنمون بنظرتون عملیش کنیم؟ تعیین جنسیت کنیم منی که باراول میخوام ...

می دونم تو مرکز ها اولین بچه رو نمی کنن 

ولی خصوصی انجام میدن

من خودم تعیین جنسیت کردن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
می دونم تو مرکز ها اولین بچه رو نمی کنن  ولی خصوصی انجام میدن من خودم تعیین جنسیت کردن

نیمه خصوصیه...جهادقم میرم

هزینه ش چقدر شد؟

میگیم هرچی خدامیخوادولی ماکه داریم هزینه میکنیم چی میشه انجام بدیم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نیمه خصوصیه...جهادقم میرم هزینه ش چقدر شد؟ میگیم هرچی خدامیخوادولی ماکه داریم هزینه میکنیم چی میشه ...

من خودم عاشق دخترم ولی چون دوتا بچه دوست داشتیم از دو جنس اینکارو کردیم 

برای من تا الان ۱۶ تومن بدون هزینه انتقال

به ماگفتن ۸یا۹تومن تموم میشه همه چیزش...به غیرازتعیین جنسیت

من خودم عاشق دخترم ولی چون دوتا بچه دوست داشتیم از دو جنس اینکارو کردیم 

برای من فرقی نمیکنه جفتشم دوس دارم😍دوس دارم ازدوتاشم داشته باشم

به ماگفتن ۸یا۹تومن تموم میشه همه چیزش...به غیرازتعیین جنسیت

با تعیین جنسیت همینقدرا میشه 

ایشالا این هفته انتقالمه ما یکی خواستیم انتقال بدن

با تعیین جنسیت همینقدرا میشه  ایشالا این هفته انتقالمه ما یکی خواستیم انتقال بدن

ان شاءالله مثبت بشه براتون پسملی😍

منم باید برم ببینم کیستم چیشده رفع شده باشه داروهامو شروع میکنن به امیدخدا

اره واقعااینجاش کفرادمودرمیاره انگارماموش ازمایشگاهی هستیم تاسه بارسقط شه بعد.منم ازالان گفتن اسپرین ...

تا آخر عمر که نه.فقط تا یه مدتی بعد بعد از باردار شدن بعدش قطع میکنن .هپارین و انوکسا هم همینطور.تا الان که مشکلی واست پیش نیومدخ بعدش هم بوجود نمیاد عزیزم.فقط بخاطر بچه میگن مصرف بشه تا بدن بتونه خوب و کامل خونرسانی کنه به جنین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.