2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
آغا دیگه اینو نمیدونم😂😂😂😂 ان شاء الله هر چی هست خیر باشه و مامان بشی

انشاالله، مچکرم عزیزممم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میدونم منظورم همون بعدش بود,ایشالله خداخودش یاطبیب من لاطبیب له هست ماروهم شفابده وبچه داربشیم.هاپیر ...

انشاالله عزیزم

هایپر شدن معمولا در اثر تعداد بالای تخمکاست ممکنم هست جنین زیادی تشکیل نشه بستگی به کیفیت تخمک و اسپرم داره، من بار اول 23تا تخمک داشتم 5تا جنین شد بار دوم 27 تا و 15 جنین، هر دوبارشم فریز کردن بعداز دو ماه انتقال دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم هایپر شدن معمولا در اثر تعداد بالای تخمکاست ممکنم هست جنین زیادی تشکیل نشه بستگی به ...

اهان درسته من فکرنکنم هایپرشم بنظرخودم چون باکلی امپول همش چندتافولی خوب پیدامیکنم.ایشالله خداخودش بحق این روزعزیزوغمناک حاجت ماروبده .ببخشیزتویازته چندتاامپول وچی زدی؟من الان دوتالتروزل و150واحدسینال میزنم تاشنبه برم.نمیدونم اثرکنه یانه. . .واقعاببخشیدکه سوال پیچت میکنم ودردسرت میدم.من جایی که هستم دولتیه اصلاهیچی جواب نمیدن ادم حساب نمیکنن که.😞

دل یه مامان دوقلو ها رو میشکنید جواب نمیدید باتون قهلم 😭😭😭😭

منم جنینم ۴ روزست ولی فک کنم برای انتقال بزاره به بلاست برسه جنین ۴ روزم مثل بلاسته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اهان درسته من فکرنکنم هایپرشم بنظرخودم چون باکلی امپول همش چندتافولی خوب پیدامیکنم.ایشالله خداخودش ب ...

نه عزیزم این چه حرفیه هر سوالی داشتی راحت بپرس😙

من بار اول سیکلم کوتاه مدت بود دوتا سینال اف 900 واحد رو توی اون مدت مصرف کردم فکر میکنم روزی 225 واحد، یه دونه هاش ام جی هم داشتم، سه چهار روزم ستروتاید زدم، 36 ساعت قبل از پانکچرمم دوتا آمپول دکاپپتیل

پانکچر دومم سیکلم لانگ بود یعنی ال دی داشتم، بعداز چند روز خوردن ال دی آمپول واریوپپتیل شروع شد(اینو تا ده روز بعد از پانکچرمم داشتم) بازم سینال اف داشتم روزی 225 واحد و یه دونه هاش ام جی، 36 ساعت قبل از پانکچرمم یه دونه هاش سی جی داشتم یه دونه آمپول اویترل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم جنینم ۴ روزست ولی فک کنم برای انتقال بزاره به بلاست برسه جنین ۴ روزم مثل بلاسته 

جدی میگی مثل بلاسته😍😍من ۷روز بعد انتقال لکه بینی داشتم تا ۹روزی قطع شد دیشب با شوهری دعوام شد دیدم لک اومد دوباره قهوه ای بعد ارام شدم قطع شد زود شیافم گزاشتم 

سلام خوبی عزیزم میگم من دیشب رسیدیم ویلا یادم رفت آسپرین و فولیک اسید مو بخورم یه شب که اشکالی نداره ...

سلام عزیزم، قربونت

نه فکر نکنم یه روز اونقدری تاثیر بذاره نگران نباش😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم این چه حرفیه هر سوالی داشتی راحت بپرس😙 من بار اول سیکلم کوتاه مدت بود دوتا سینال اف 900 و ...

میگم این لانگ ک میگید چیه من دو ماه بعد پانکچر انتقال دادم یعنی پری دوم ولی جز پروژستزون و استرادیول چیزی نداشنم ال دی و این چیزا ...