2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با اینکه کم میام تا حالا ۱۰۰۰ بار گفتم. 😁 دکتر من که میگه باید خون تو بدنت جریان داشته باشه.&nb ...

گلم من تا هفته 35 شیاف داشتم 

حتما از دکترت بپرس تا کی باید ادامه بدی

مکمل هم حتما بخور، دکترم که خیلی تاکید داره روی مکمل

زینب جون یعنی من 14 ام دی انتقال دادم الان برم سونو میتونم ببینم؟ضرر نداره برا جنین الان برم سونو دو ...

گلم معمولا توصیه میشه اولین سونو یک ماه بعد از انتقال باشه نه زودتر

مگر اینکه درد ناحیه تخمدان و کتف درد و علائم عجیب داشته باشه فرد، یا خون ریزی قرمز و زیاد

سلام خانوما قرص کیوتن قرمز با کیوتن پلاس چه فرقی میکنه؟ دکتر به من داده بود کیوتن قرمز تموم شد.گفت ...

عزیزم به خاطر کارنیتین از دکترت مشورت بگیر، شاید لازم نباشه برای بدنت و همون قرمز رو باید گیر بیاری

زينب جون ي چيزي بگم مسخرم نکنيا ولي با اين که هنوز پانکچزم نکردم به خودم مطمعن ميشم باردار ميشم نظرا ...

وااااااایی عاااااااااالیه 😍😍😍😍 عزیزم ما هم از این کارا میکردیم

بعد تشکیل جنین که هر بار از جلو رویان رد می‌شدیم بهشون سلام میکردیم، الانم میرم به پسرم میگم به بقیه خواهر برادرات سلام کن🤭🤭🤭🤭🙈🙈🙈 درسته چند تا سلول ان ولی خب سلول عادی نیستن که

وااااااایی عاااااااااالیه 😍😍😍😍 عزیزم ما هم از این کارا میکردیم بعد تشکیل جنین که هر بار از جلو ...

واي عزيزم چقدر خوب منو شوهرم الان انقدر نقشع کشيديم برا بچمون هر کي ببينه فک ميکنه واقعا ني ني داريم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
گلم من تا هفته 35 شیاف داشتم  حتما از دکترت بپرس تا کی باید ادامه بدی مکمل هم حتما بخور، دکتر ...

سلام گلم

من هفته یازدهم بعضی وقتا تو طول روز زیر دلم درد میکنه میخوام ببینم شما تا کی استراحت کردی؟مثلا ظرف بشور باید بیام بشینم نشستنم باید پاهام دراز باشه  وگرنه زیر دلم تیر میکشه؟ بیرونم کلا نمیرم 

سلام گلم من هفته یازدهم بعضی وقتا تو طول روز زیر دلم درد میکنه میخوام ببینم شما تا کی استراحت کردی؟ ...

سلام عزیزم من کلا استراحت نکردم

فقط دو هفته بعد از سرکلاژ استراحت نسبی بودن و یک هفته که لکه بینی داشتم

به خاطر سرکلاژ دکترم اجازه پیاده روی و بازار گردی نداده عزیزم وگرنه تو خونه همه کار مجاز بودم بکنم جز جارو کشیدن و چیز سنگین بلند کردن، و نزدیکی

🙈🙈🙈یه چند بار هم یواشکی دور از چشم بقیه جارو زدم 

سلام عزیزم انشاالله که مامان 2تا فسقلی تپل مپل میشیو به سلامتی به دنیا میاریشون واسه مام دعا کن

چشم عزیزم اگ قابل باشم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾