2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
بهتون گفتن چرا یکی لانگ بود یکی نه؟  یعنی چه شرایطی داشتید؟  چون سيكل پانکچر من لانگه

گفت برات بهتره رحمت اوضاعش خوب بشه چون پانکچر کردم هایپر شدم دومی پری ال دی داد دکتر الانم که ۵ پریم سیکل انتقالم ۲۵ تا تخمک داشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت برات بهتره رحمت اوضاعش خوب بشه چون پانکچر کردم هایپر شدم دومی پری ال دی داد دکتر الانم که ۵ پریم ...

الان تکلیف این تخمکها چی میشه؟  یعنی با وجود این تخمکها بازم انتقال میدن؟  چرا پس من فکر میکردم تو سيكل انتقال چون دارو میدن دیگه تخمک نیست مخصوصا برای شما که ماه قبلشم ال دی خوردید!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تکلیف این تخمکها چی میشه؟  یعنی با وجود این تخمکها بازم انتقال میدن؟  چرا پس من فکر م ...

نه تو سیکل پانکچرم۲۵ تا تخمک داشتم الان که انقدر ندارم 

سلام خانوما

قرص کیوتن قرمز با کیوتن پلاس چه فرقی میکنه؟

دکتر به من داده بود کیوتن قرمز تموم شد.گفتم به ماما نوشت حالا داروخونه بهم کیوتن قرمز نداده یه چی دیگه داده...میخوام مصرف کنم آیا فرقی میکنن باهم؟اگه اره برم همون قرمزشو بخورم

@زینبی_بابا    

اینم عکساش👇

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
مرسی خوبم اااا یکشنبه یعنی منم ۱۴ وقت دارم برای سونو  نزدیک انتقالیم یکم‌استرس دارم‌

آره از پیامای این چند روزت کاملا مشخصه.

بنظرم کمتر سوال بپرسی بهتره .اینطوری کمتر استرس میگیری.جنین شناس رویان به من گفت الا ۹ تا جنین خوب داری از این به بعدش به شما بستگی داره.اینکه استرس نداشته باشی میتونه شانس مثبت شدنو ببره بالا.

پس مامان ماهک جون بیخیال باش.شما که یه گل دختر داری.زود هم باردار میشی طبیعی.پس دیگه استرس این وسط چکارست؟ بیخیال باش عزیزم.مطمئن باش خیلی زود مامان گل پسری هم میشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره از پیامای این چند روزت کاملا مشخصه. بنظرم کمتر سوال بپرسی بهتره .اینطوری کمتر استرس میگیری.جنین ...

اره راس میگی باید سعی کنم کمتر بیام بهتره 

الهی قربونت برم حتما مامان شدی به امید خدا  از رحمت خدا ناامید نشو  نه عشقم من کلا یدونه ...

خدا از دهنت بشنوه الهی 

شما بودی دیروز تست دادی مثبت شد ؟ اخه خیلی بتا بالا بود یادمه 

مورفولوژی همسرتون چند بود؟به علت مورفولوژی جنین کم تشکیل شد یا به علت کیفیت تخمک؟ازمازیش دی اف ای هم ...

مورفولوژی بین ۳و ۴ درصد بود 

تخمک ها بخاطر اندومتریوز بی کیفیت و پوچ شدنو از ۲۸ تا فقط ۵ تا تخمک که دوتا جنین شد 

دفعه دوم ۳۰ تا تخمک ۴ تا تخمک قابل لقاح که سه تا جنین شد 

در کل ۴ جنین قابل فریز 

دعا کن برام

منم برات دعا میکنم