2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
والا منم مثل شما آندومتریوز داشتم، گرید 3 ولی تخمک ها کیفیتشون عالی بودو دکترم گفت نیاز به عمل نیست ...

پس چرا به من گفتن با اینکه سی تا تخمک ازت کشیدم اما همشون وقتی داخل محلول میریزم از بین میرن 

چرا من اینطوری شدم 😢

هر دوبار هایپر شدم گفت خیلی خطرناکه اگه باز بخوای پانکچر بشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من امروز آمپول gcsf تزریق کردن برام، دکترم گفت یه ربع دراز بکش که جذب بشه منم همینکارو کردم منتها بعدش باید جایی میرفتیم کلا 4ساعت طول کشید تا بیام خونه تقریبا یه ساعتم پیاده روی داشتم، به نظرت ضرر نداشت؟😞😞😞 راستشو بگیاااا😔

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرضیه جان فقط من تا حالا ندیدم به کسی روزی سه تا کلومیفن بدن؟ شما دیدی؟  هر 8 ساعت؟؟ برام عجیب ...

زینبی جان شاید این دوستمون اشتباه متوجه شدن یعنی دکتر چیز دیگه ای گفته، چون بعید میدونم دکتر بیاد به مریض بگه tds بخور، شاید مریض اصلاً اورینت نباشه به اصطلاحات پزشکی، ولی دوز رایج همون 100 میلی در روز، اما میگه شااااااید با توجه به شرایط مریض این دوز تا 150 هم افزایش پیدا کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بچه ها به نظرتون قبل از انتقال فست فود بخوریم تاثیری تو منفی شدن داره؟ آخه راستش من هفته ی پیش پیتز ...

نوش جونت اتفاقا تاثیر در مثبت بودن داره نگران نباش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم منم روز قبل از انتقال به جای فیله کبابی اشتباهی شنیسل سفارش دادم 🙈🙈🙈نوش جونت دو بار هم بعد ...

وای منو بگو کالباس خوردم سوسیس خوردم پیتزا خوردم و هر چی که بگی😁😁😁😁کلا بیرون غذاهای فست فودی خیلی هوس گردم و خوردم🤗🤗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه دیگه نمی خورم خیلی خودمو کنترل می کنم

نخور عزیزم چیزای کافیین دار خوب نیست اصلا ضرر داره سعی کن ترک کنی😊سخته ولی در کل برا خودمونم زیادش خوب نیست😘😘😘

مبارکت باشه عزیزم چه بتای تپلی هم هستش الهی بارداری بی دردسر و خوبی داشته باشی 

انشاللله هر چه زودتر قسمت خودت عزیزم😘😘😘😘

نخور عزیزم چیزای کافیین دار خوب نیست اصلا ضرر داره سعی کن ترک کنی😊سخته ولی در کل برا خودمونم زیادش ...

نه نخوردم  هیچی مهمتر از خودمون و بچه نیست ابنا میگذره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نوش جونت اتفاقا تاثیر در مثبت بودن داره نگران نباش🌷🌷🌷

قربونت عزیزم😙 امیدوارم😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها الان شیراز زلزله اومد.من ترسیدم.یعنی امکانش هست انتقالم منفی بشه؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂 وای عالی بود یه لحظه خوندم گفتم جدی زدی داشتم حرص میخوردما😁😁😁😁😁

عاطی جون یه سوال داشتم.من خودم خیلی حساس بودم که تغذیه م درست باشه و .....حالا نشد.میدونم که کلا به ...

باورت میشه اتفاقا همینجوری ریلکس باردار میشی منم انتقالم ماه رمضون بود حتی افطاری بیرون هم دعوت بودیم رفتم پله هم داشت و کلی نشستم😍😍😍😗😗😗اینبار امتحان کن عزیزم

تعداد متغیر بود اسپرم  ولی مشکل عجیب این بود که بدن همسرم علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌ساخ ...

زينب جون ي چيزي بگم مسخرم نکنيا ولي با اين که هنوز پانکچزم نکردم به خودم مطمعن ميشم باردار ميشم نظرات بچه ها وشما رو که ميخونم خودمو ي مامان ميبينم با خودم حرف ميزنم با شوهرم نقشه ميکشم بنظرت ديونه نشدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون