2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
ازمایش که میگن خوب نیست خودش باعث سقط میشه  دیگه طاقت ندارم شماهایی که زیاد تو این تایپک بودین ...

نه. ول کن بابا، بذار به موقع برو تست. اصلا بی بی چک خر است، خر،خر . والا من بتام ۱۰۰۰ بود، بی بی چک فردای ازمایش یه خط محوی انداخته بود که بیا و ببین. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام من سی ام انتقال دادم فرداشبش کمردرد گرفتم بعد چند ساعت زیرشکمم درد گرفت تا دوروز با نشتن و بلند ...

عزیزم فقط باید صبر کنی و توکل. اخه کی میتونه بگه مثبته یا نه. انشالله مثبته. ولی باید صبر کتی.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من سی ام انتقال دادم فرداشبش کمردرد گرفتم بعد چند ساعت زیرشکمم درد گرفت تا دوروز با نشتن و بلند ...

نگران نباش همه کمر درد و درد زیر دل دارن تا الان همشون طبیعیه بخاطر پروژسترونه تا زمانی که اونا قطع نشده پریود نمیشی عزیزم انشالله که باردار میشی منم ۲۹ انتقال دادم یه روز از من عقبی

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
نگران نباش همه کمر درد و درد زیر دل دارن تا الان همشون طبیعیه بخاطر پروژسترونه تا زمانی که اونا قطع ...

ایشالله ازمایش توهم مثبت میشه

ایشالله همه مامان بشن .😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗

وای خداکنه. من اصلا اصلا به مثبت شدن فکر نمیکنم.دو روزه اینطوری شدم.اصلا دلم نمیخواد حتی برم آزمایش ...

عزیزم، پیش کی انتقال دادید ؟ بلاست بوده جنین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بی بی ولش کن.من میگم یا جمعه یا شنبه بریم آزمایش

جمعه که ازمایشگاها تعطیله اره ولی شنبه من تنهام کسیم نیس ببرتم ازمایشگاه یکشنبه میرم توام یکشنبه برو باهمیم روز انتقالامون یا تو یه روز از من جلوتری

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏