2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046545 بازدید | 684524 پست
عزیزم روزی ۱۵۰ واحد میزدی؟ فقط گونال داشتی؟ دو پودر یه آب توی سرنگ خودش جا میشه؟ ممنونم از پاسخت

به به انشالله از این به بعد مامان صنم صدات کنیم

لحظه دیدار نزدیکست

باز من دیوانه ام مستم

باز میلرزد دلم دستم

باز گویی در جهان دیگری هستم

...

آبرویم را نریزی دل

لحظه دیدار نزدیک است

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم اره تو یسرنگ میزد وارد بود خانمه که می زد برام ستروتایدم ۱۰ صبح داشتم 

ممنونم عزیزم به امید خدا این ماه باردار میشی و پسر خوشگلت ۹ ماه دیگه بدنیا میاد

الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از شنبه ی  پیش میزنم روزی دوتا گفتن داره آبسه میشه اگر آبسه بشه باید تخلیه کنیم و اگر باردار ...

از کجا فهمیدن آبسه شده؟

من خیلی سفت شده..حس میکنم اگه چند روز نزنم زود خوب میشه..ولی چون هر روز هر روزه فرصت خوب شدن نداره

به به انشالله از این به بعد مامان صنم صدات کنیم لحظه دیدار نزدیکست باز من دیوانه ام مستم باز میلر ...

مرسی لیلای عزیزم انشاالله ما و همه ی منتظرا هر چه زودتر به آرزومون برسیم

انشاءالله خودت هم خیلیییییییییییییی زود خبر بارداری تو بدی از ته دل خوشحال میشیم به خدا

فدات خواهری ممنون 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوبی؟ در چه حالی ؟😉😉

سلام عزیزم، قربونت

فردا قراره برم آمپول gcsf تزریق کنم

چیکارا کردی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کی برات امپول میزنه؟مال منم انگار با س نم  بالاهاش پروتز قلنبه شده ولی اونقدرا که نتونم تح ...

من میرفتم درمونگاه خانمه کمی دستش سنگین بود

الان دو هفتس یه خانم میاد برام میزنه..از شر درمونگاه راحت شدم..ولی از سفتی و کبودیش و خونریزی بعدش میترسم

سلام به روی ماهت عزیزم  خودت در چه حالی؟ دلمون برات تنگ شده، برنامه ت چیه ان شاء الله؟؟

فدات عزیزم مرسی بابت محبتتون.هیچی خواهر اصلا یک درصدم دیگه به بچه فکر نمیکنم حال و حوصلشو ندارم .به نظرم حماقته انتقاله دوباره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم، قربونت فردا قراره برم آمپول gcsf تزریق کنم چیکارا کردی؟

چه آمپولیه این؟ 

منم فردا ۴ پریم دارم استرادیول می خورم دوشنبه دیگم سونو باید بکنم که میشه ۱۱ پری دیگه دکتر میگه کی برم برای انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه آمپولیه این؟  منم فردا ۴ پریم دارم استرادیول می خورم دوشنبه دیگم سونو باید بکنم که میشه ۱۱ ...

ببخشید من جواب میدم ولی فکر کنم این همون چسب جنین هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هرروز میزنین هنوز؟ مال من از هفته ۱۰ شده بود یک روز درمیون.

آره هر روز

منم دقیقا هفته ده که برسم آمپولام تموم میشه..فکر کردم مثه سری های قبل باید برم دوباره برام بنویسه.

خداکنه منم بگه تا هفته دوازده یه روز درمیون😀😀😀

راضیم بخدا...کمی نفسی بخورم