2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لکه بینی داشتم  نوار قلب  جنین هم خوب بود ولی دکتر گفت چون نازایی داشتی میترسم یه شب هم د ...

شاید منظورش این بوده ک صبر نکنیم تا دهانه رحم باز بشه ، و بسمت طبیعی بری.

دیدن خون ، شوی زایمانی هست و قاعدتا شروع فرآیند زایمان.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
والا من خودم اینسری امیدم‌کمتره چون‌گرید شونم بی هست منتها احساس میکنم دکترا واقعاا دقتی ندارن و فقط ...

به گرید ربطی نداره که. من خودم بی و سی انتقال دادم. تازه بلاستم نشدن.  توکلت به خدا باشه. بالاخره که یه روز باید حامله شی ، شاید اونروز همین ماه باشه. ❤😘

سوال قبلیت رو جوابش رو نمیدونم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
والا من خودم اینسری امیدم‌کمتره چون‌گرید شونم بی هست منتها احساس میکنم دکترا واقعاا دقتی ندارن و فقط ...

توی گروه دوقلو ها ، یکی با گرید بی و سی ، دو قلو باردار شده.

توکلتون ب خدا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سمی جون علایم داشتن خیلی خوب ..به خودت استرس نده انشاءالله مامانی و علایما بخاطر تغییرات رحم و لانه ...

الهام من همیشه استخوان درد میگیرم قبل پری 

شما هم مثل من میشید؟ یه بادی تو کل استخوانام میپیچه از هر نقطه بدنم که بگی 

الان باز اینجوری شدم پاک نا امید شدم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
عزیزم روزی ۱۵۰ واحد میزدی؟ فقط گونال داشتی؟ دو پودر یه آب توی سرنگ خودش جا میشه؟ ممنونم از پاسخت

اره عزیزم اره تو یسرنگ میزد وارد بود خانمه که می زد برام ستروتایدم ۱۰ صبح داشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به گرید ربطی نداره که. من خودم بی و سی انتقال دادم. تازه بلاستم نشدن.  توکلت به خدا باشه. بالاخ ...

ای جانم.چندتا انتقال دادی شما؟با همون بی و سی حامله شدی گلم؟

دوست منم واسش گرید بی انتقال دادن غصه داره

خدا از زبونت بشنوه  من دارم میرم هفته دهم یعنی دو هفته دیگه راحت میشم😖

هرروز میزنین هنوز؟ مال من از هفته ۱۰ شده بود یک روز درمیون.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

خانوما ترشح قبل پری بعد لانه گزینی چه جوریه؟ من کامل خشکم بعد با دستمال یکم که فرو ببرم داخل میبینم یه ترشح غلیظ سفت شیری یا به رنگ سبز کمرنگ هست اونم بدونه بو  

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
کمپرس میکنی؟؟ ۲۴ ساعت اول طرد ۲۴ ساعت بعد گرم من یه ده دیقه قبل تزریقم جاشو گرم میکنم بعد میزنم خیل ...

نه حوله میذاشتم..اونم چون دردسر داشت خیلی وقتا نمیذاشتم

حالا کیسه آبگرم گرفتم دارم استفاده میکنم..

حالا منم این روش رو پیاده میکنم خدا کنه بهتر شم

سلام عزیزم.خوبی؟باورت میشه امروز صبح که داشتم آماده میشدم برای اداره بت فکر کردم و گفتم ثمین چرا خبر ...

سلام عزیزم فدای محبتت.والا خیلی سرم شلوغه خونه رو دارم به کل تغییر دکوراسیون میدم و خرید وسیله و کاغذ دیواری سرم.شلوغه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....