2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
بچه هااااا  جواب آزمایشم مثبت شد  بتام ۲۴۰۲.۵ شد

مباركه عزيزم خداروشكر 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمها من‌۵ شنبه انتقال مجدددارم تقریبا یکماه میش انتقال داشتم که‌منفی شد حالا یکی از دوستام میگه ب ...

نه عزيزم نفسي الان گل پسرش به دنيا اومده انتقال اولش منفي شد بلافاصله ماه بعد انتقال داد 

انشاالله شما هم مامان بشي زود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اینجوری فکر نکن، اولا خیلی ها با گرید سی هم باردار شدن، دوما ما مجبوریم به دکترها اعتماد کنیم، راهی ...

فاصله چی اینکه بین انتقالام فاصله نداده ؟برای شما فاصله داد

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
نه عزيزم نفسي الان گل پسرش به دنيا اومده انتقال اولش منفي شد بلافاصله ماه بعد انتقال داد  انشا ...

ممنون عزیزم متوجه شدم احتمالا بستگی به آمادگی داره پس

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزم متوجه شدم احتمالا بستگی به آمادگی داره پس

بله عزيزم به دكترت اعتماد كن بسپار دست خدا انشاالله حاجت روا بشي 🥰🥰

فاصله چی اینکه بین انتقالام فاصله نداده ؟برای شما فاصله داد

من خودم شرایطم جوری بود که 8 ماه فاصله افتاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

دوستان اینجا کسی هست بهبهانی باشه؟ یه مشاوره خانواده میخوام بهم معرفی کنه

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
تخمک کشی عزيزم  گلم 10 صفحه اول تاپیک رو آنای عزیز زحمت کشیدن کلی اطلاعات گذاشتن حتما بخون😉😉 ...

زينب جان من  سه سال ، يه كيست داشتم( اندازش بين١٦-٢٨ ميل بوده)

ماه قبل سونو شدم، گفتن ٥٠ ميل

قبلا ميگفتن اندومترياست، ولي با توجه به اينكه چسبندگي نداشتم، دكتر نصر ام ار اي نوشت و گفتن اندومتريوز نيست

( يه سوال جدا!! چرا ام ار اي سي دي بهم ندادن؟)تو فاصله سونو تا ام ار اي كيستم شد ٧٠!!!

دكتر نصر دارويي بهم نداده

مستقيم فرستاده لاپاراسكوپي ، بيمارستان گاندي با دكتر ابراهيمي

من ذخيره تخمدانم افتضاح هست

ميخواستم نظرتونو بدونم؟

لاپرا كنم؟

جايي ديگه برم؟

قرص ضد بارداري بخورم؟

نميتونستم تگت كنم

رو پست بچه ها ريبلاي كردم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

سلام خانوما میشه همه علائم پری رو داشته باشی و باردار باشی؟؟ روز نهم انتقالمه همه علائم پری رو دارم 

کمر درد ، پا درد ، استخوان درد، سر درد هر علائمی که قبل پری تا الان داشتم الان دارم 😢😢

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
بچه ها من میخوام عرق کاسنی بخورم هر کی ی چیزی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده به نظرتون بخورم یا نه ...

عزیزم‌اگر‌برای زردی

لیموشیرین بخور روزی یک لیوان عالیه

قول میدم نی نی زردی نمیگیره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها سلام. خوبین؟

من هفته ۱۷ ام ، یادم رفت از دکتر بپرسم شیاف پروژسترون رو قطع کنم یا نه 😕 تا دو سه هفتهدیگه هم نمیرم دکتر. اشکالی داره شیاف؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خانوما میشه همه علائم پری رو داشته باشی و باردار باشی؟؟ روز نهم انتقالمه همه علائم پری رو دارم& ...

سمی جون علایم داشتن خیلی خوب ..به خودت استرس نده انشاءالله مامانی و علایما بخاطر تغییرات رحم و لانه گزینی 😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
قربونت برم لیلا جون انشاءالله اول خیلی زود تو خبر بارداریتو بدی و اسمت از لیست انتظار دربیاد قربونت ...

به خدا دل به دل راه داره الهام جان. ممنونم  که دعام میکنی           

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم